Vakantiewoning Oostzee huren

723 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Oostzee

De Oostzee, een van de meest populaire vakantieregio's in Duitsland, biedt een afwisselende vakantie. Fijne stranden met de typische strandstoelen, prachtige kliffen, wandelpromenades van de maritieme steden en jachthavens om te flaneren. Een comfortabel vakantieverblijf doet de rest om te genieten van uw vakantie aan de Oostzee.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Oostzee ►

Populaire vakantiebestemmingen | Oostzee

wandelingen op zee

Talrijke baaien en lagunes, evenals uitstekende schiereilanden en voorgebergten kenmerken Rügen, het vakantie-eiland aan de Pommerse Oostzeekust en met 77.000 inwoners het meest bevolkte eiland van Duitsland. De beukenpopulatie en de krijtrotsen van het Jasmund National Park maken sinds juni 2011 deel uit van het UNESCO-werelderfgoed. De beroemdste krijtrots hier is de Königsstuhl. In de badplaats Binz aan de oostkust van Rügen vinden architectuurliefhebbers talloze villa's in de stijl van de badplaatsarchitectuur en een pier uit 1994. Vanaf deze brug vertrekken scheepstochten naar de andere eilanden en havens en naar de krijtrotsen van Rügen . Het boegbeeld van Kühlungsborn is de strandpromenade. Vanaf deze promenade geniet de toerist van een wijds uitzicht over het strand en de Oostzee. De twee stadscentra Kuehlungsborn Ost en Kuehlungsborn West lokken met historische gebouwen met kuuroordarchitectuur, schattige kleine cafés en restaurants en een groot aantal vakantieappartementen voor meerdere nachten. De jachthaven in Ostseebad Kuhlungsborn straalt maritieme flair uit, vanwaar de MS Baltica tochten naar de omgeving start. Treinfans mogen een ritje met de door stoom aangedreven Molli-badentrein niet missen. Het kleine stadje Grömitz is een van de oudste badplaatsen aan de Oostzee en trekt vakantiegangers aan met vele uren zonneschijn. Een avonturenpromenade loopt door de maritieme Grömitzer-jachthaven en de lange zandstranden en de kliffen bieden een weids panoramisch uitzicht op de Oostzee. De Grömitz-pier 398 meter in zee. Een bijzonder hoogtepunt is de duikgondel met een uniek uitzicht onder water. Een brug verbindt het eiland Fehmarn, dat tussen de baaien van Kiel en Mecklenburg ligt, met het vasteland. Het eiland heeft 78 kilometer kustlijn met in het zuiden de witste zandstranden. Een van de bezienswaardigheden is een gedenksteen in Flügge ter nagedachtenis aan Jimi Hendrix en zijn laatste concert in 1970. Met zijn traditionele charme, vele kleine winkeltjes en cafés, nodigt de oude binnenstad van Burger u uit om te winkelen en te wandelen. Havenvrienden komen aan hun trekken aan de noordkant van Fehmarn, want daar liggen alle jachthavens van het eiland. Wat de vakantiedag ook brengt, de avond ervoor had rustgevend moeten zijn. Vakantieappartementen of vakantiewoningen bieden de beste voorwaarden om 24 uur per dag naar eigen smaak van uw vakantie te kunnen genieten.

Oostzee: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Oostzee, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Oostzee zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Oostzee. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Oostzee vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Oostzee-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×