Bedrijfsinformatie

urlaubsprinz KG
Rheinpromenade 11
40789 Monheim am Rhein

Fon: 0800 3 100 200
E-mail: service@urlaubsprinz.de

Registreren Hof: Amtsgericht Düsseldorf
Register nummer: HRA 27221
BTW-identificatienummer: DE293980569

Bevoegde vertegenwoordiger: Sandra Schulze (beherend vennoot)

Inhoudelijk verantwoordelijk volgens § 55 lid 2 RStV: Sandra Schulze (adres zoals hierboven)

De wettelijke vermeldingen op deze pagina verwijzen ook naar de sociale netwerken waarop onze portalen zijn vertegenwoordigd.

Voorlichting over alternatieve geschillenbeslechting: Wij zijn niet bereid en niet verplicht deel te nemen aan een geschillenprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan geen garantie worden gegeven voor de juistheid en nauwkeurigheid van de opgenomen informatie. Iedere aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website is uitgesloten, voor zover deze niet berust op opzet of grove nalatigheid.

Portalen van urlaubsprinz KG

DE:https://www.urlaubsprinz.de
AT:https://www.urlaubsprinz.at
CH:https://www.urlaubsprinz.ch
UK:https://www.holidayprince.co.uk
INT:https://www.holidayprince.com
ES:https://www.principevacaciones.es
FR:https://www.princevacances.fr
IT:https://www.principevacanza.it
NL:https://www.vakantieprins.nl
SV:https://www.semesterprinsen.se

Disclaimer

Wij streven ernaar zo nauwkeurig en betrouwbaar mogelijke informatie op onze webpagina's te publiceren. Wij kunnen echter de juistheid, volledigheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie niet garanderen. Elke aansprakelijkheid in geval van fouten of omissies op onze webpagina's is uitgesloten. De betreffende verhuurder is verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties voor de getoonde vakantiewoningen. urlaubsprinz KG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor boekingen die zijn gemaakt op basis van zoekresultaten van een van onze portals. Een overeenkomst en alle daaruit voortvloeiende vorderingen en verplichtingen bestaan rechtstreeks en uitsluitend tussen de persoon die de reservering maakt en de desbetreffende verhuurder van het vakantieverblijf. Met betrekking tot links op onze website willen wij uitdrukkelijk benadrukken dat wij geen enkele invloed hebben op de linktekst, de vormgeving, eventuele inbreuken op geldende rechten, waaronder merk- en titelrechten, en de inhoud van de gelinkte pagina's. Wij distantiëren ons uitdrukkelijk van de linkformulering en van alle inhoud van alle pagina's waarnaar wij gelinkt hebben en nemen hun inhoud niet over als de onze. Deze verklaring geldt voor alle links op onze website en voor alle inhoud van de pagina's waarnaar de bij ons geregistreerde banners of links leiden. Het is niet redelijk van de provider te verwachten dat hij voortdurend externe links controleert zonder concreet bewijs van wetsovertredingen. Dergelijke externe links zullen echter onmiddellijk worden verwijderd indien wetsovertredingen bekend worden. Delen van de pagina's of de gehele publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie kunnen door urlaubsprinz KG zonder afzonderlijke aankondiging worden uitgebreid, gewijzigd of geheel of gedeeltelijk verwijderd.

Auteursrecht en merkenrecht

De inhoud en presentatie van de website van urlaubsprinz KG zijn auteursrechtelijk beschermd. Vermenigvuldiging of gebruik van objecten zoals diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van urlaubsprinz KG.

Beeld credits voor Adobe Stock.

× ×