Vakantiehuis Reihenhaus Grüner Weg

Beschrijving

Het tussenwoning in Burg is een ideale keuze voor je volgende vakantie op Fehmarn. Met een royale woonoppervlakte van ca. 84 vierkante meter biedt het genoeg ruimte voor maximaal 4 personen en ligt in de directe omgeving van de haven van Burg (Burgstaaken).

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen en biedt comfortabele faciliteiten voor uw verblijf. Op de begane grond is er een keuken uitgerust met alle benodigde apparatuur om je favoriete gerechten te bereiden.

De eettafel in de keuken nodigt uit tot gezellig samenzijn, en een vaatwasser biedt gemak bij het schoonmaken.

Via de hal kom je in de woonkamer, die is ingericht met een tv, twee comfortabele banken en een gezellige fauteuil. Boven vind je twee slaapkamers en een ruime complete badkamer. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen tv, terwijl de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden heeft.

In de zomer nodigt het beschutte terras je uit om buiten te vertoeven. Hier kun je genieten van de zon, barbecueën of gewoon ontspannen.

De locatie van het vakantiehuis is centraal en biedt gemakkelijke toegang tot het strand en de haven. De haven van Burgstaaken ligt op slechts 5 minuten lopen, terwijl de charmante oude binnenstad van Burg te voet in ongeveer 15 minuten te bereiken is.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 2 Eenpersoonsbedden

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×