Vakantiewoning Hiddensee huren

12 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Hiddensee

Het eiland Hiddensee betovert vakantiegangers met zijn prachtige natuurlijke landschap, van heidevelden en baaien tot fijne zandstranden. Het eiland is autovrij, waardoor het een waar paradijs is voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Geschikte vakantiewoningen en vakantiehuizen op Hiddensee zijn de kers op de taart voor een geslaagde vakantie.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Hiddensee ►

Populaire vakantieplaats | Hiddensee

Eilandjuweel met Kachelmann-effect

Waar denk je het eerst aan als je de naam Hiddensee hoort? De meeste antwoorden zullen zijn: "Jörg Kachelmann en zijn weerstation." De tv-weerman opende het 25 jaar geleden en veroorzaakte met zijn regelmatige uitzendingen een ware stormloop op het kleine eiland in de Oostzee, wat voor sommige van de ongeveer 1000 inwoners bijna te veel is. Maar zelfs zonder het weerstation zou het 18 kilometer lange eiland in Mecklenburg-Vorpommern, dat op het smalste punt 250 meter breed is, een bezoek waard zijn.


Vanwege het verbod op auto's is de fiets het belangrijkste vervoermiddel voor bewoners en bezoekers van het eilandpareltje. Als je langs de dijken aan de Oostzee en de Boddenkust fietst, krijg je indrukwekkende uitzichten over de glooiende kustlandschappen. Als je een beetje inspanning niet erg vindt, kun je naar het uitzichtpunt "Großer Inselblick" fietsen en van daaruit naar de vuurtoren "Dornbusch" wandelen - het herkenningspunt van het eiland. Voor degenen die hun geluk liever te paard zoeken, zijn begeleide langlauftochten zeker de juiste keuze - onder de vuurtoren naar Grieben, een stuk door de Bodden en terug naar Kloster of zuidwaarts langs de Bodden door de heide naar Neuendorf. Naast buitenritten zijn er ook koets- en huifkartochten beschikbaar.

Buiten de gebaande paden zijn er talloze wandelpaden door de verschillende landschappen van Hiddensee voor een excursie. De flora en fauna van de natuurreservaten en het nationale park kunnen in al hun schoonheid worden ontdekt: Sprookjesachtige duinheide, glooiende heuvels van het Dornbusch-hoogland en de vlakke landtongen van de afwisselende Bessin en Gellen. Bovendien nodigt het 16 kilometer lange witte zandstrand uit tot prachtige wandelingen langs de Oostzee. Amberjagers zullen hier geluk hebben.

Over water gesproken, de wateren rond Hiddensee zijn een uitstekend zeil- en surfgebied. Beginners kunnen zich inschrijven bij het watersportcentrum. Stand up paddling, vaarbewijzen en nog veel meer staan op het programma.

In de vier districten Vitte, Grieben, Neuendorf en Kloster zijn vakantiewoningen of vakantiehuizen beschikbaar voor een vakantie als single, als stel, als gezin, met vrienden of met je hond. Vanwege het grote aanbod is één aanvraag vaak al voldoende.

Hiddensee: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Hiddensee, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Hiddensee zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Hiddensee. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Hiddensee vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Hiddensee-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×