Vakantiewoning Fehmarn huren

138 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Fehmarn

De vakantieregio Fehmarn, een van de mooiste en populairste vakantieregio's van Duitsland, scoort met vele zonuren, witte zandstranden en kliffen. Daarnaast nodigen velden, weiden en binnenmeren uit tot fietsen en wandelen op Fehmarn. Talrijke evenementen bieden een breed programma voor een afwisselende vakantie. Vakantiegangers kunnen na een drukke dag ontspannen in een van de talrijke vakantieappartementen en vakantiehuizen in de vakantieregio Fehmarn.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Fehmarn ►

Populaire vakantieplaats | Fehmarn

Verwend door de zon in de zee

Ongeveer 2.200 zonuren per jaar maken het eiland Fehmarn tot een van de zonnigste regio's van Duitsland. Het milde, stimulerende klimaat zorgt ervoor dat jaarlijks ongeveer 2,5 miljoen toeristen hun vakantie op het eiland doorbrengen - waarvan velen in een van de vele vakantieappartementen. Fehmarn is het enige Duitse Oostzee-eiland in Sleeswijk-Holstein en met een oppervlakte van 185 vierkante kilometer het op twee na grootste eiland van Duitsland. Als onderdeel van de "Vogelfluglinie", de directe vervoersverbinding tussen de grotere gebieden van Kopenhagen en Hamburg, is het eiland sinds 1963 verbonden met het vasteland van Sleeswijk-Holstein in het zuiden door de Fehmarn Sound Bridge. Er is ook een 19 km lange veerverbinding van Puttgarden in het noorden van Fehmarn naar Rödby in Denemarken. Op Fehmarn is Staberhuk het meest oostelijke punt van Sleeswijk-Holstein en Marienlampe het meest noordoostelijke punt. Natuurlijke stranden, meren in het binnenland en kliffen wisselen elkaar af aan de 78 km lange kustlijn. De stranden van Burgtiefe en Wulfener Hals zijn de meest zuidelijke en witste zandstranden van het eiland. Landinwaarts nodigen velden en weilanden uit tot fietsen of wandelen. Het eiland, in de volksmond ook wel “Knust” genoemd, leent zich ook uitstekend voor (kite)surfen, zeilen, duiken, paardrijden, golfen of vissen. Als je hoog wilt mikken, kun je de Flügge-vuurtoren beklimmen en genieten van een indrukwekkend uitzicht over de Fehmarn Sound Bridge naar Staberhuk en aan de andere kant naar Heiligenhafen en Grossenbrode. Nog hoger gaat u met siloklimmen in Burgstaaken. Diverse routes gaan tot 40 meter hoogte op Europa's hoogste met een propaan beveiligde klimvoorziening. Avontuurlijk klimmen is heel goed te combineren met een bezoek aan de avonturenhaven Burgstaaken. En als het echt slecht weer is? Geen reden tot wanhoop op Fehmarn, ook niet voor gezinnen met kinderen. Ook zwemplezier in de FehMare, het zeecentrum in Burg of de kenniswereld Galileo met een doe-expositie zorgen ervoor dat een dagje skiën in een mum van tijd voorbij is. En de kleintjes zullen doodmoe neervallen van alle indrukken die ze hebben opgedaan. Maar na een goede nachtrust zijn de batterijen weer opgeladen en kan het weer beginnen - wellicht als toeschouwer bij een van de vele evenementen die Fehmarn te bieden heeft. Het gevarieerde programma bestrijkt het hele spectrum van trendy tot traditioneel en zorgt voor het beste entertainment voor de gasten. Hoogtepunten zijn onder meer het Mercedes-Benz Surf Festival, het Rape Blossom Festival, het Midsummer Bulli Festival, de WeinSommer, de Kitesurf World Cup, de Fehmarn Days of American Bikes en het Kite Festival.

Fehmarn: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Fehmarn, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Fehmarn zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Fehmarn. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Fehmarn vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Fehmarn-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×