Vakantiewoning in Sleeswijk-Holstein huren

1016 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Sleeswijk-Holstein

Veel van de mooiste en meest populaire vakantieregio's in Duitsland wachten op vakantiegangers in Sleeswijk-Holstein. Sleeswijk-Holstein ligt hoog in het noorden en biedt het hele jaar door veel te ontdekken. Bovendien lokken vakantieappartementen en vakantiehuizen met een breed aanbod.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Sleeswijk-Holstein ►

Populaire vakantiebestemmingen | Sleeswijk-Holstein

Van de middeleeuwen tot staand peddelen

Sleeswijk-HolsteinWat dacht u van een vakantie tussen de Oostzee en de Noordzee? Sleeswijk-Holstein is ideaal met zijn brede aanbod: strandvakanties met het gezin, actief fietsen of op culturele en culinaire ontdekkingstocht door de steden - in het noorden is er het hele jaar door veel te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitstapje naar Lübeck met zijn middeleeuwse oude binnenstad en de imposante Holsten Tor. Een uitstapje naar het museumschip Passat in Travemünde is een must voor alle zeilliefhebbers. Het Multimar Wattforum in Tönning is niet alleen voor regenachtige dagen. In de aquaria dartelen 280 vissoorten en er zijn ook interessante weetjes over de Waddenzee. Maar ook een dagtocht naar Helgoland behoort tot de mogelijkheden - met de kenmerkende Lange Anna en de nostalgische kreeftenhutten, waarin nu souvenirwinkels of tentoonstellingen zijn ondergebracht. Ook de zeehonden, die het zich gemakkelijk maken op de zandduinen, staan garant voor mooie fotomomenten. Het 15 km lange en tot 2 km brede strand op het Noord-Friese eiland Amrum is ideaal voor lange wandelingen. Ideaal om te genieten van de schoonheid van de natuur, diep adem te halen en gewoon je ziel te laten bengelen. Sleeswijk-Holstein biedt de beste voorwaarden voor een afwisselende vakantie op of op het water: zeilen, surfen, kiten, duiken, stand-up peddelen - alles is mogelijk. St. Peter-Ording biedt een gezond klimaat, het geluid van de zee en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en is de juiste keuze voor alleenstaanden, koppels en gezinnen met een breed scala aan vakantiebehoeften. Als grootste badplaats van Duitsland nodigt St. Peter-Ording u uit voor een ontspannende badvakantie met een fijn, lang zandstrand, maar laat ook actieve vakantiegangers aan hun trekken. Het juiste object tussen de vele vakantieappartementen is gemakkelijk te vinden door het brede aanbod. Niets staat vakantieplezier in de weg.

Huur vakantiehuizen in het vakantieland Sleeswijk-Holstein

Ferienwohnungen  Sleeswijk-HolsteinBeleef een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen in het vakantieland Duitsland. Sleeswijk-Holstein biedt vakantiewoningen en vakantiehuizen in gevarieerde vakantiebestemmingen aan om te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

Bij vakantieprins.nl vinden vakantiegangers een grote keuze aan vakantieverblijven in de regio Sleeswijk-Holstein. In de veelheid van aanbiedingen is het passende vakantiehuis of vakantieappartement zo gevonden. Een vakantiehuis dat aan alle eisen voldoet: voor gezinnen, stellen, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is in veel vakantieverblijven welkom.

Laat uw droomvakantie thuis beginnen. Huur bij vakantieprins.nl uw vakantieverblijf in de bestemming Sleeswijk-Holstein goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten.

× ×