Vakantiewoning Voor-Pommeren huren

21 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Voor-Pommeren

De vakantieregio Voor-Pommeren is een populaire bestemming. De ongerepte natuur, het Boddenlandschap, uitgestrekte bossen, heide en lagune doen het hart van de recreant sneller kloppen. Bovendien zijn er gevarieerde vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Een gezellige vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis garanderen een ontspannen verblijf in de vakantieregio Voor-Pommeren.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Voor-Pommeren ►

Populaire vakantiebestemmingen | Voor-Pommeren

Lagunes aan de Oostzee

Het district Vorpommern-Greifswald belichaamt in veel opzichten iets bijzonders. Met een oppervlakte van bijna vierduizend vierkante kilometer is het bijna net zo groot als het eiland Mallorca. En net als Mallorca is het district een populaire vakantiebestemming. Zon, water, stranden en veel cultureel aanbod trekken gasten aan in de zomer en in toenemende mate ook in de andere seizoenen.

Als je zelf actief wilt zijn, kun je in een kano peddelen en bevers bekijken of op de fiets het uitgestrekte landschap langs de Haff, Peene, Uecker en Randow verkennen. Daarnaast nodigen uitgestrekte dennen- en beukenbossen en de Ueckermünde Heide ten zuiden van de Lagune van Szczecin uit tot wandelen, fietsen en paardrijden. De Hanzestad Greifswald is een van de opkomende steden in Duitsland. De aloude universiteit wordt beschouwd als een van de populairste studieplekken in de Bondsrepubliek Duitsland en heeft wereldwijde betekenis als wetenschappelijk centrum.

Iedereen die houdt van de mix van ruige originaliteit, het idyllische plattelands- en dorpsleven, de verfijnde touch van de keizerlijke kuuroorden en de Hanze flair van Greifswald zal onvermijdelijk positief geladen worden door de regio in het uiterste noordoosten. Je kunt een dagtocht maken naar Szczecin. De zevende grootste stad van Polen, op slechts tien kilometer van de Duitse grens, wordt beschouwd als de politieke, culturele en economische hoofdstad van Voor-Pommeren. Daarnaast is het een goede plek om te winkelen en te genieten van een gevarieerd nachtleven. 
In plaats van Szczecin of complementair zijn de Bodden zeker een uitstapje waard. De unieke lagunes van de Oostzee en een kust in constante beweging zijn de kenmerken van het grootste nationale park aan de Oostzeekust. Door de eeuwen heen heeft zich hier een indrukwekkend mozaïek van habitats met een gevarieerde flora en fauna ontwikkeld. Hier mag de natuur zich volgens haar eigen regels ontwikkelen.

Het vinden van geschikte accommodatie moet niet moeilijk zijn. De advertenties variëren van een eenvoudige slaapkamer tot een vakantiehuis met sauna. Alles is dus aanwezig voor een ontspannen verblijf in Voor-Pommeren.

Voor-Pommeren: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Voor-Pommeren, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Voor-Pommeren zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Voor-Pommeren. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Voor-Pommeren vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Voor-Pommeren-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×