Vakantiewoning Usedom huren

87 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Usedom

Het eiland Usedom trekt jaarlijks miljoenen bezoekers, niet in de laatste plaats omdat Usedom de zonnigste vakantieregio van Duitsland is. Een vakantie in een vakantieappartement of vakantiehuis op Usedom is op elk moment van het jaar aan te bevelen. Naast de prachtige natuur biedt Usedom een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Usedom ►

Populaire vakantieplaats | Usedom

Zonne-eiland en keizerlijke baden

Usedom nodigt u uit voor een ontspannende vakantie aan de Oostzee. Met name het brede, fijne zandstrand en het feit dat Usedom het zonnigste gebied van Duitsland is, trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Niet voor niets wordt Usedom ook wel het zonnige eiland genoemd. Het op een na grootste Duitse eiland na Rügen wordt gescheiden van het vasteland door de Szczecin-lagune. Het grootste deel van het eiland behoort tot Duitsland, het oostelijke deel ligt in Polen. Excursies naar de Poolse Oostzeekust, naar Swinoujscie of naar het naburige eiland Wollin zijn daarom ook populair. Aan Duitse zijde zijn de badplaatsen Karlshagen, Trassenheide, Zinnowitz, Zempin en Koserow en de drie keizerlijke badplaatsen Heringsdorf, Bansin en Ahlbeck aantrekkelijk. Een verblijf in een vakantieappartement of een vakantiehuis in een badplaats laat gasten de unieke sfeer en de geweldige flair van deze plaatsen voelen. De pier bij Ahlbeck geldt als herkenningspunt, maar ook de pieren bij Heringsdorf, Bansin, Koserow en Zinnowitz zijn een bezoekje waard. Aanbevolen excursiebestemmingen zijn de waterburcht Mellenthin of het kasteel Stolpe, talrijke ambachtelijke bedrijven of boerderijen, de vlinderboerderij in Trassenheide of het pretpark Usedompark. Fiets- of wandeltochten langs de strandpromenades en door de unieke natuur zijn indrukwekkend vanuit de vakantieappartementen en vakantiehuizen. De Europa-Promenade, de langste strandpromenade van Europa, strekt zich uit over twaalf kilometer van Bansin. En last but not least biedt Usedom de beste voorwaarden voor tal van watersporten, zoals zwemmen, duiken, surfen en vissen. Wat dacht u van een vakantieverblijf direct aan de boulevard? Uitzicht op zee vanuit de slaapkamer inbegrepen - het is niet nodig om te vragen "Een nacht of meerdere nachten?"

Usedom: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Usedom, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Usedom zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Usedom. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Usedom vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Usedom-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×