Vakantiewoning in Brandenburg huren

206 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Brandenburg

Brandenburg biedt vakantiegangers een schat aan afwisseling: uitgestrekte landschappen en eindeloze horizonten, rivieren en meren, pittoreske dorpjes en stadjes. Cultuur, traditie en oud vakmanschap ontdekt u in Brandenburg. Vakantieappartementen en vakantiehuizen in Brandenburg bieden ontspanning na een drukke dag.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Brandenburg ►

Populaire vakantiebestemmingen | Brandenburg

ooievaars kletteren en brede horizon

BrandenburgIn Brandenburg verschijnen de meren en rivieren als blauwe vlekken in het uitgestrekte landschap. Locals en toeristen vinden het water letterlijk voor de deur. Een paradijs voor uitstapjes en vakanties waar de natuur de toon zet. Perfect om te zeilen op een vlot of kano, natuurparken en kleine dorpjes te verkennen op de fiets of te voet, of gewoon lekker niets doen en diep ademhalen terwijl je uitkijkt over het water. Wie hierheen reist, wordt automatisch een cultuurreiziger, want cultuur maakt deel uit van het landschap. Geen wonder dat onze buren in Berlijn de stad graag de rug toekeren en het platteland in trekken. Boerderijwinkels en taarten zoals oma maakte, kletterende ooievaars en kwakende kikkers, voeten in het water en een wijde horizon. Lichaam en geest komen vaak aan hun trekken in Brandenburg: sommigen treden in de voetsporen van de hervormer Maarten Luther, anderen maken een wandeltocht langs meren en rivieren, door diepe bossen. Er worden 100 tochten aangeboden, bijvoorbeeld het panoramawandelpad rond Bad Belzig in Fläming. Anderen stappen op de fiets en kiezen voor een tocht over 7.000 kilometer aangelegde fietspaden, bijvoorbeeld de Oder-Neisse-fietsroute door ongerepte rivierweiden. Een must is een bezoek aan Potsdam, een van de mooiste steden van Duitsland met 15 paleizen en parken die sinds 1990 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Met het filmpark, de natuuravonturenwereld "Biosphere", het openbare park op het voormalige BUGA-terrein en de excursieboottocht biedt de stad nog meer attracties. Een andere must is een dagje in het Spreewald, dat ook wel "Groen Venetië" wordt genoemd en een netwerk heeft van bijna 1000 kilometer stromend water. Langs de natuurlijke waterwegen liggen oude vakwerkhuizen en kleine eilandboerderijen, maar ook kleine stadjes waar cultuur, traditie en oude ambachten ontdekt kunnen worden. De diverse indrukken kunnen 's avonds in het vakantiehuis of in het vakantieappartement in alle rust worden verwerkt, om vervolgens na een goede nachtrust de volgende dag te beginnen. Omdat er een breed aanbod aan vakantiehuizen en vakantieappartementen is, vindt u snel de juiste woning, of het nu gaat om één slaapkamer of meer, direct aan het water of dichter bij de stad.

Huur vakantiehuizen in het vakantieland Brandenburg

Ferienwohnungen  BrandenburgBeleef een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen in het vakantieland Duitsland. Brandenburg biedt vakantiewoningen en vakantiehuizen in gevarieerde vakantiebestemmingen aan om te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

Bij vakantieprins.nl vinden vakantiegangers een grote keuze aan vakantieverblijven in de regio Brandenburg. In de veelheid van aanbiedingen is het passende vakantiehuis of vakantieappartement zo gevonden. Een vakantiehuis dat aan alle eisen voldoet: voor gezinnen, stellen, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is in veel vakantieverblijven welkom.

Laat uw droomvakantie thuis beginnen. Huur bij vakantieprins.nl uw vakantieverblijf in de bestemming Brandenburg goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten.

× ×