Vakantiewoning Spreewald huren

54 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Spreewald

Een vakantie in het Spreewald is een bijzondere ervaring: een enorm waterlandschap nodigt uit tot peddelen, kanoën of punteren door het water op een Spreewald-punter. Veel vakantieappartementen en vakantiehuizen liggen direct aan de zogenaamde Flies in het Spreewald.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Spreewald ►

Populaire vakantieplaats | Spreewald

Het huis van de beroemde komkommer

Een van de meest originele natuurlandschappen van Duitsland, het Spreewald, wacht vakantiegangers in het zuidoosten van Brandenburg. Om het unieke landschap te beschermen, werd in 1990 het Spreewald Biosphere Reserve aangewezen onder bescherming van UNESCO. Het Spreewald is een paradijs voor natuur- en rustliefhebbers. Ontelbare rivierarmen, de zogenaamde Flies, maken het Spreewald tot een bijzondere belevenis: bezoekers kunnen zich met een Spreewald-punter door het water laten varen of de omgeving op eigen houtje per kano of waterfiets verkennen. Veel vakantieappartementen en vakantiewoningen liggen direct aan de rivieren - zo kunt u na een tochtje aan uw eigen aanlegsteiger afmeren en 's avonds naar de geluiden van de natuur luisteren. Ook fietstochten zijn een plezier op goed ontwikkelde paden in het Spreewald. Het augurkenfietspad biedt een rondrit van ca. 250 km lengte en dankt zijn naam natuurlijk aan de beroemde Spreewald-augurken. Vakantiegangers mogen deze lekkernij niet missen tijdens een bezoek aan het Spreewald. In het Spreewaldmuseum in Lübbenau wordt de geschiedenis van het Spreewald en het cultuurlandschap van de Sorben duidelijk getoond. Als u meer wilt weten over de cultuur van de Serviërs, bent u in een vakantieappartement of vakantiehuis in Burg in goede handen. Hier worden - net als op veel andere plaatsen - de Sorbische gebruiken nageleefd. Geleidelijk aan worden openbare gebouwen en straten in twee talen gelabeld. Ook kasteel Lübben met zijn park en stads- en streekmuseum is een bezoek waard. Naast tal van bezienswaardigheden en bijzondere excursiebestemmingen trekt het Spreewald aan met zijn unieke natuur- en waterlandschap. En na een goede nachtrust in een comfortabele slaapkamer in een vakantieappartement of vakantiehuis, kunt u plannen maken voor uw volgende reis.

Spreewald: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Spreewald, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Spreewald zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Spreewald. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Spreewald vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Spreewald-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×