Vakantiewoning Rheinsberger merengebied huren

27 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Rheinsberger merengebied

De vakantieregio Rheinsberger merengebied is een paradijs voor waterliefhebbers. De kristalheldere meren nodigen uit tot zwemmen, peddelen, vissen en boottochten. In dit unieke merenlandschap zijn actieve recreatie en ontspanning groot geschreven. De perfecte box voor een paradijselijke vakantie in het Rheinsberger merengebied zijn de talrijke vakantiewoningen en vakantiehuizen.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Rheinsberger merengebied ►

Populaire vakantieplaats | Rheinsberger merengebied

Vakantie in een waterparadijs

Is zwemmen, pootjebaden en vissen je favoriete bezigheid? Het Rheinsberger merengebied bestaat uit ontelbare kristalheldere meren en kan je favoriete vakantiebestemming worden. Een vakantie in het paradijs. Het Rheinsberger merengebied ligt in het noorden van Brandenburg tussen Rheinsberg, Menz en Fürstenberg/Havel. Het grootste deel ligt in het natuurpark Stechlin-Ruppiner Land.

Het merengebied van Rheinsberg met meer dan 70 meren behoort tot het zuidelijke deel van het merengebied van Mecklenburg en is via het Prebelowkanaal verbonden met de Kleinseenplatte. Er is een verbinding met de Havel in het zuiden via de Rhin. Het grootste meer in het Rheinsberger merengebied is de Stechlinsee. Andere grote meren zijn de Nehmitsee, de Wittwesee, de Rheinsbergsee, de Zootzensee, de Braminsee en de Große Preblowsee.

De Nehmitzsee is 170 hectare groot en ligt midden in het bos in de directe omgeving van de Stechlinsee. Aan het noordelijke uiteinde stond in de DDR-tijd een kerncentrale, die sindsdien buiten bedrijf is gesteld en wordt ontmanteld. Een groot deel van de oeverzone van de Wittwesee, ten westen van de Nehmitz, is beschermd. Toch zijn er vier zwemplekken aan het kristalheldere meer. Het Rheinsbergmeer wordt doorstroomd door de rivier de Rhin en ligt net ten noorden van de stad Rheinsberg. In het meer ligt het eiland Remus, waar sporen van een Slavische nederzetting of kasteel zijn gevonden. De baaienrijke Zootzensee ligt bij het dorp Zechliner Hütte in het noordelijke deel van het Rheinsberger merengebied. Ten westen ervan ligt de Großer Zechliner See met een uitstekende waterkwaliteit. Het meer is een natuurreservaat.

Zwemmen, watersporten en vissen. De meren in de regio zijn ideaal om te zwemmen en boottochten te maken. Omdat veel van de meren met elkaar verbonden zijn door rivieren of kanalen, zijn meerdaagse tochten per kano, motorboot of woonboot ook mogelijk. Als je geen eigen boot hebt, kun je er ter plaatse een huren of gewoon een boottocht maken. De meren rond Rheinsberg zijn ook een populaire bestemming voor vissers: baars, snoekbaars, snoek en karper voelen zich er bijzonder thuis.Maar de regio heeft veel meer te bieden dan alleen geweldige meren. Water speelt ook de hoofdrol in de Fontane Therme. Het kuurlandschap op twee niveaus, de natuurlijke pekelbaden, het zoetwaterbad en de drijvende meersauna. Het glasmuseum Zechlin Woud en de dierentuin Kunsterspring bieden totaal verschillende inzichten en uitzichten. Maar ook het rozenstadje Wittstock is een omweg waard en combineert cultuur, geschiedenis en actieve recreatie voor de wandelaar, bijvoorbeeld op het Nonnenpad. Dit laatste is natuurlijk ook opgenomen in de korte of lange fietstochten, afhankelijk van je smaak.

Omdat ook het zoeken naar accommodatie eenvoudig is, staat niets een reis naar het Rheinsberger merengebied meer in de weg. Ahoy!

Rheinsberger merengebied: Huur nu uw droomappartement

Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Rheinsberger merengebied, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Rheinsberger merengebied zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Rheinsberger merengebied. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Rheinsberger merengebied vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Rheinsberger merengebied-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×