Vakantiewoning Barnimerland huren

7 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Barnimerland

De vakantieregio Barnimer Land is een paradijs voor natuurliefhebbers: uit het dagelijkse leven, midden in de natuur. Wandelen, fietsen, varen - idyllisch te midden van grote open plekken, heldere meren en prachtige uitzichten. Gezellige plaatsen en tal van excursiebestemmingen ronden de vakantiebelevenis af. Vakantieappartementen en vakantiehuizen zijn de perfecte rustplaats voor een ontspannende vakantie in de vakantieregio Barnimer Land.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Barnimerland ►

Populaire vakantieplaats | Barnimerland

Met de S-Bahn naar de ijstijd

Hier laat de vakantieganger snel de drukte van alledag achter zich door de stad uit te trekken en de natuur in te trekken. Het Barnimer Land is de groene long aan de poorten van Berlijn. De Barnim Feldmark en het Barnim Nature Park reiken tot in het stedelijk gebied van Berlijn. De bosrijke Schorfheide, glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden, akkers en kristalheldere meren kenmerken het landschap. Dit alles is goed te combineren met een fiets, motorboot of waterfiets. Natuurlijk heeft de nieuwe vakantieganger nog geen favoriete plek in Barnimer Land. Maar misschien is een van de volgende suggesties er: Neem de S-Bahn naar de ijstijd. Nog wat langer fietsen, dan is de vakantieganger in het Biesenthaler bekken in het Barnimer Land en kan hij zich vergapen aan de sporen van de ijstijd. Steile hellingen, diepe dalen, omgevallen bomen. Bijna gisteren 15.000 jaar geleden, dus niet op YouTube. Hoort Alex nog steeds in je oren? Maar luister hier alsjeblieft naar het geluid van een vreemd sterrenstelsel. Dansen met de wolf dit weekend? In het wildpark Schorfheide natuurlijk. De Werbellinsee ligt om de hoek. Kristalhelder, het is 60 meter diep. Moet het meer gotische stijl zijn? Het zit in elke steen in het Chorin-klooster. Mega crass ook de scheepslift. Een winterstop in Hafendorf is bedoeld voor de rustigere gasten: het winterse Brandenburg is niet alleen qua landschap een van de mooiste reisbestemmingen in Duitsland, maar vooral in het koude jaargetijde ook een plaats van rust en vertraging. Net als bij een vakantie in diep Scandinavië, zijn er hier plekken waar je omringd bent door diepe bossen, meren en gezellige kleine stadjes. Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie in de koude winter en wilt genieten van Scandinavische flair, dan vindt u geluk in Brandenburg, in het slaperige havendorpje Zerpenschleuse, om precies te zijn. In de gemeente Wandlitz, op slechts ongeveer vijftig kilometer van de bruisende Berlijnse Alexanderplatz, staan gezellige vakantiehuizen in de stijl van Scandinavische blokhutten langs het oude Finow-kanaal in de haven van Zerpenschleuse. Veel tochten starten vanuit Wandlitz. De klokken tikken iets sneller in Wandlitz, dat zich – op slechts enkele kilometers van de poorten van Berlijn – ontwikkelt tot een geliefde woonplaats en populaire bestemming. Voor sportieve bezoekers is de gemeente door het afwisselende landschap van het natuurpark een ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten. Talrijke meren met zeer goede waterkwaliteit nodigen uit tot zwemmen, zeilen, vissen, surfen en duiken. Naast actieve ontspanning valt er ook genoeg cultuur te ontdekken in de negen wijken van Schönerlinde tot Zerpenschleuse. Het Barnimer Land, met al zijn bezienswaardigheden en rustpunten, heeft een groot aantal gasten uit Duitsland die voor hun vakantie gebruik hebben gemaakt van het rijke aanbod aan vakantieappartementen en andere accommodaties om het juiste vakantiehuis te vinden.

Barnimerland: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Barnimerland, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Barnimerland zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Barnimerland. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Barnimerland vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Barnimerland-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×