Vakantiewoning Mecklenburg merengebied huren

73 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Mecklenburg merengebied

Het merengebied van Mecklenburg, ook wel het land van de 1000 meren genoemd, is het gebied voor grote en kleine kapiteins, waterratten en sportvissers. Het merengebied van Mecklenburg biedt vakanties in een uniek water- en landschapsparadijs. Vakantieappartementen en vakantiehuizen in de vakantieregio Mecklenburgse meren zijn hiervoor het perfecte uitgangspunt.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Mecklenburg merengebied ►

Populaire vakantiebestemmingen | Mecklenburg merengebied

Het land van de duizend meren voor grote en kleine kapiteins

In het zuiden van Mecklenburg-Vorpommern en over de grens met Brandenburg kunnen vakantiegangers een uniek water- en landschapsparadijs in Duitsland verwachten - het Mecklenburgse merengebied. Een vakantieappartement of vakantiehuis direct aan het meer biedt waterratten het perfecte onderkomen met tal van mogelijkheden om te zeilen, zwemmen, vissen, raften en varen. De Müritz is het grootste meer, maar de andere meren, zoals Plauer See, Fleesensee, Malchower See of Kölpinsee zijn ideale bestemmingen voor een vakantie in harmonie met de natuur. Natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met kinderen en grote en kleine kapiteins vinden hier hun territorium. In tal van vakantieappartementen en vakantiehuizen is het ook mogelijk om uw eigen hond mee te nemen. De stad Waren, direct gelegen aan de Müritz, is het perfecte startpunt voor een uitstapje naar het Müritz National Park en een bezoek aan het Müritzeum. Naast het museum en de museumtuin is het grote aquarium voor inheemse zoetwatervissen in het Huis van de 1000 Meren een bijzonder hoogtepunt. De vakantieappartementen of vakantiehuizen in een van de vakantieoorden Malchow, Röbel, Mirow en Rheinsberg beloven een goede nachtrust. De eilandstad Malchow betovert met zijn oude stadscentrum op een eiland tussen het meer van Malchow en het meer van Fleesen. In het middeleeuwse centrum van Röbel kunnen bezoekers rustige steegjes en kleurrijke vakwerkhuizen rond de burchtheuvel verwachten. De lange boulevard met talrijke restaurants en cafés straalt een maritieme flair uit. De stad Mirow nodigt uit tot verpozen met het romantische kasteeleiland en het woonkasteel. In Rheinsberg maakt het kasteel Rheinsberg indruk, direct aan het meer gelegen in een uniek landschap.

Mecklenburg merengebied: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Mecklenburg merengebied, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Mecklenburg merengebied zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Mecklenburg merengebied. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Mecklenburg merengebied vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Mecklenburg merengebied-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×