Vakantiewoning Dresden Elbland huren

33 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Dresden Elbland

In de vakantieregio Dresden-Elbland wachten talrijke bekende bezienswaardigheden op vakantiegangers, zoals de Frauenkirche, Semperoper, Zwinger, maar ook pure natuur, wijngaarden, kleine struisvogelherbergen, paleizen, tuinen en parken. En of het nu om cultuur of natuur gaat: vakantieappartementen en vakantiehuizen in de vakantieregio Dresden-Elbland zijn ideaal om elke dag iets nieuws te beleven.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Dresden Elbland ►

Populaire vakantieplaats | Dresden Elbland

Overweldigend: Dresden Elbland

Als u een insider van Dresden wilt worden van een eerste bezoeker aan Dresden, kunt u het beste de speciale stadstour boeken. De route: Neumarkt met Frauenkirche, Semperoper, Zwinger, Residenzschloss, Brühlsche Terrasse, Fürstenzug, Stallhof, Catholic Hofkirche, Taschenbergpalais, Augustusbrücke en een interessante zoektocht naar aanwijzingen. Met kleine anekdotes en grote verhalen brengen de ervaren en gediplomeerde gidsen het verleden van Dresden tot leven. Ze leiden hun gasten onderhoudend door de donkere middeleeuwen, ervaren de kracht van de renaissance en laten de roemrijke barokperiode schitteren. Tot slot gaat de groep op zoek naar sporen van de Vreedzame Revolutie van 1989 en wat mensen bewoog. Uitgerust met een modern digitaal toursysteem, dompelen de gasten zich onder in het verleden en het heden en worden ze een Dresden-kenner. Voor wie Dresden liever actief verkent, is de fietstocht bedoeld voor kenners: Frauenkirche, Hygiënemuseum, Palais in de Grote Tuin, VW-fabriek, Waldschlößchenbrücke met uitzicht op de Elbekastelen, Pfunds Dairy, trendy wijk Äußere Neustadt met kunsthof passage, barokke wijk, Canaletto De stations heten het uitzicht met het Japanse paleis, Theaterplatz met de Semperoper, de Zwinger en het Residenzschloss. De fietsers ontdekken de mooiste kanten van Dresden vanuit een nieuw perspectief. Met een uitgebalanceerde mix van fietsen en ontdekken, een perfecte combinatie van cultuur en natuur, leren de fietsers de highlights en bijzondere plekjes buiten de gebaande paden kennen. De begeleide fietstocht langs een van de mooiste fietsroutes van Duitsland is de ideale start voor nieuwkomers en liefhebbers van Dresden. Natuurlijk komen bezoekers van de deelstaathoofdstad Saksen niet alleen uit Duitsland, maar van over de hele wereld om zich te vergapen aan de bezienswaardigheden van de stad. Maar ook de interessante bestemmingen in Dresden Elbland staan als parels aan een snoer op een rij. Met zijn wijngaarden en kleine struisvogelherbergen straalt Radebeul een bijna zuidelijke flair uit. In Moritzburg is de gelijknamige barokke waterburcht de moeite waard, die als decor diende voor de kerstklassieker "3 hazelnoten voor Assepoester". Meissen heeft daarentegen een internationale reputatie opgebouwd als porseleinstad. Ten zuidoosten van Dresden liggen de artistiek aangelegde barokke tuinen van Großsedlitz en het ietwat onconventioneel gebouwde kasteel Weesenstein. Via Pirna met zijn "Blossom Castle" in Zuschendorf bereikt u uiteindelijk de bizarre rotswereld van Saksisch Zwitserland. In het dorp Graupa is een bezoek aan de permanente tentoonstelling "Wagner en Dresden" in het Lohengrinhaus over het werk van de componist de moeite waard en dichter/schrijver in Saksen. Daarnaast is er nog een tentoonstelling over "Richard Wagner en Saksen" in het Graupa-jachtslot Elbland dat niet in één dag kan worden behandeld, dus voor het verblijf moeten meerdere nachten worden geboekt.

Dresden Elbland: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Dresden Elbland, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Dresden Elbland zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Dresden Elbland. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Dresden Elbland vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Dresden Elbland-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×