Vakantiewoning in Saksen huren

213 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Saksen

Saksen is altijd een reis waard: elke vakantieregio heeft zijn eigen voordelen, elke metropool heeft zijn eigen charmes. Er zijn ook historische paleizen, kastelen en tuinen die Saksen uniek maken. Er zijn een groot aantal vakantiehuizen en vakantieappartementen in Saksen met verschillende inrichtingen, zodat voor elke wens snel het juiste vakantieverblijf gevonden kan worden.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Saksen ►

Populaire vakantiebestemmingen | Saksen

Zes totaal anders, altijd aantrekkelijk

SaksenAls u op vakantie wilt in Saksen, kunt u uw vakantieappartement of vakantiehuis kiezen in zes vakantieregio's: Lausitz, Dresden Elbland, Saksisch Zwitserland, Saksische Burgenland en Heide, Ertsgebergte en Vogtland. Elke regio heeft zijn eigen karakter en bijzondere aantrekkingskracht. Dit geldt natuurlijk ook voor de grote steden als Dresden en Leipzig. Verfijnde kunst en cultuur, historische en moderne architectuur, winkeltempels en kroegenwijken worden op zeer verschillende manieren gepresenteerd. Dresden trekt aan met de Frauenkirche, de Staatskunstcollecties, de Semperoper of de Kunsthofpassage, de Elbedal en nog veel meer. Leipzig wordt beschouwd als de stad van muziek, kunst en boeken, beurzen, sport en de Battle of the Nations - schittert met een grote verscheidenheid aan facetten. Ze is altijd één ding: jong, modern, levendig, creatief. En een bezoek waard. Een ander voorbeeld van het grote culturele en historische erfgoed van Saksen zijn de paleizen, kastelen en tuinen. Ze liggen als een parelsnoer tussen Oberlausitz, het Burgenland en Heideland en het Ertsgebergte - sommige machtig en uitdagend, andere barok en filigraan. Actieve vakantiegangers komen op vele manieren aan hun trekken. Zo kunnen wandelaars bijvoorbeeld genieten van sensationele uitzichten vanaf de bergweg Erzgebirge-Vogtland, vanaf de Vogtland Panorama Trail, de Oberlausitzer Bergweg of vanaf het rotsmassief in het Elbsandsteingebergte. Een must voor spoorwegnostalgici zijn de historische, ooit koninklijke Saksische smalspoorbanen. Vijf daarvan - de Döllnitzbahn, Fichtelbergbahn, Lößnitzgrundbahn, Weisseritztalbahn en Zittauer Schmalspurbahn - zijn nog dagelijks onderweg op bijna 100 kilometer trajecten. Welk object ook geschikt is voor de vakantie in uw eigen tempo, de juiste slaapkamer met een comfortabel bed voor een comfortabele nacht in het vakantieappartement heeft vaak prioriteit. Een verkwikkende nachtrust is immers essentieel voor een goed begin van de dag.

Huur vakantiehuizen in het vakantieland Saksen

Ferienwohnungen  SaksenBeleef een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen in het vakantieland Duitsland. Saksen biedt vakantiewoningen en vakantiehuizen in gevarieerde vakantiebestemmingen aan om te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

Bij vakantieprins.nl vinden vakantiegangers een grote keuze aan vakantieverblijven in de regio Saksen. In de veelheid van aanbiedingen is het passende vakantiehuis of vakantieappartement zo gevonden. Een vakantiehuis dat aan alle eisen voldoet: voor gezinnen, stellen, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is in veel vakantieverblijven welkom.

Laat uw droomvakantie thuis beginnen. Huur bij vakantieprins.nl uw vakantieverblijf in de bestemming Saksen goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten.

× ×