Fewo-Rabenhaus

Beschrijving

Ons "Rabenhaus" (niet-roken) biedt ruimte voor in totaal 6 personen, waaronder: Op de begane grond (woonkamer/slaapkamer) kunnen 2 personen slapen.

Een tussendeur maakt er een “compleet vakantiehuis” van (begane grond + 1e verdieping). Ideaal voor gezinnen met kinderen omdat ze boven een eigen ruimte hebben. Ook ideaal voor koppels die vrienden zijn (iedereen heeft zijn eigen privacy)

De 1e verdieping biedt ruimte aan nog eens 4 personen, waarbij de slaapkamer functioneert als doorloopkamer. Er is een kamer met 2 eenpersoonsbedden. Het bijzondere is dat er zowel op de begane grond als op de 1e verdieping 1 badkamer en 1 tv aanwezig zijn, en gezinnen met kinderen maken graag van dit voordeel gebruik.

In de winter is het heerlijk om met 2 personen bij de knetterende open haard in het neergeklapte tweepersoonsbed te ontspannen en naar muziek te luisteren, om daarna boven in de "cool" te slapen (huurappartementen I+II compleet).

Ons gezellige terras nodigt u uit om te eten en te ontspannen. Een rustieke barbecueplaats met kampvuur, parkeerplaats, fietsenstalling, darts, tafeltennis, badminton en slackline staan voor u klaar.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Kinderbed
slaapkamer 2: 2 Eenpersoonsbedden
Woon-/Slaapkamer 1: 1 Opklapbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×