Vakantiewoning ´Rothenburg` in Sittendorf

Duurzaamheid:     Level 1 (Beginner, eigen informatie)

Beschrijving

! Hier is de vakantie!

Welkom bij Kelbra in de Kyffhäuser-regio ten zuiden van de Harz. Het vakantieappartement ligt in de landelijke wijk Sittendorf, niet ver van het Kyffhäuser-fietspad.

Met in totaal 3 vakantieappartementen is onze accommodatie ideaal voor stellen (met en zonder kinderen), alleenreizenden, senioren, paardenliefhebbers of vissers.

Het appartement beschikt over twee aparte slaapkamers. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping.

Onze ruime buitenruimte met grote tuin en speeltuin biedt naast een balkon meerdere kleinere zitjes. Bij mooi weer is dit de perfecte plek om te ontspannen voor of na uw dagtochten.

Het vakantieappartement is volledig uitgerust om zelf maaltijden te bereiden met alle benodigde elektrische apparaten en kookgerei. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is uw eten. Voor uw zelfvoorziening bereikt u Kelbra of Roßla in een paar minuten met de auto. Er is een verscheidenheid aan restaurants in de omgeving om uit te kiezen.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Eenpersoonsbed
Woon-/Slaapkamer 1: 1 Slaapbank

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×