Vakantiewoning in Saksen-Anhalt huren

50 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Saksen-Anhalt

Er zijn tal van vakantieregio's en steden in Saksen-Anhalt die een bezoek waard zijn. Vakantiegangers genieten vooral van het indrukwekkende uitzicht vanaf de Brocken, een van de populairste bestemmingen in Saksen-Anhalt. Een geschikt vakantieappartement of vakantiehuis is snel gevonden, zodat u elke dag een nieuw deel van Saksen-Anhalt kunt ontdekken.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Saksen-Anhalt ►

Populaire vakantiebestemmingen | Saksen-Anhalt

Brocken betoverde al grote dichters

Saksen-AnhaltEr zijn veel verschillende regio's in Saksen-Anhalt die een bezoek waard zijn. Het meest bezochte gebied is duidelijk het Harzgebergte. Dit is een populaire vakantiebestemming voor zowel wandelaars als wintersporters. Met 1141 meter is de Brocken de hoogste top in het Harzgebergte. Vanaf de top is er een prachtig uitzicht rondom. Zelfs bekende reizigers als Goethe en Heine werden destijds op magische wijze naar de top getrokken. Goethe verwerkte zijn indrukken van de Blocksberg in de Walpurgisnacht in Faust en Heine in zijn Harzreise. De "Berg van de Duitsers", zoals de top ook wel wordt genoemd, ligt op de voormalige binnen-Duitse grens en was van 1961 tot 1989 een verboden gebied. Qua klimaat zorgt de prominente ligging in Noord-Duitsland voor harde wind en kou temperaturen, vergelijkbaar met de bergen van IJsland De magische bergtop ligt midden in het kerngebied van het Nationaal Park Harz. Daarom is het openbaar vervoer gesloten. En hoe kom je daar? Ofwel met de huifkar van Schierke of met de smalspoor Brockenbahn of, zoals de grote dichters, op Shank's pony. Dat heeft ook een dichter te danken. De stad Wernigerode kreeg zijn bijnaam. Hermann Löns bedacht de term "kleurrijke stad in het Harzgebergte". Wernigerode schittert met een ware idylle van architectonische kenmerken zoals vakwerkhuizen uit zes eeuwen, het historische stadhuis en het boven de stad troonende kasteel. Net als Wernigerode zijn ook vele andere interessante plaatsen en faciliteiten barrièrevrij te bezoeken: de wijnstreek Freyburg, Magdeburg, de Solequell Bad Salzelmen, de Wörlitz-faciliteiten, de stad Havelberg, Halberstadt, Quedlinburg en het klooster van Jerichow. Saksen-Anhalt is ook voorbereid op gasten als het gaat om vakantieappartementen of vakantiehuizen. Van daaruit kunnen vakantiegangers na een verfrissende nacht vol energie op weg naar de volgende bestemming.

Huur vakantiehuizen in het vakantieland Saksen-Anhalt

Ferienwohnungen  Saksen-AnhaltBeleef een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen in het vakantieland Duitsland. Saksen-Anhalt biedt vakantiewoningen en vakantiehuizen in gevarieerde vakantiebestemmingen aan om te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

Bij vakantieprins.nl vinden vakantiegangers een grote keuze aan vakantieverblijven in de regio Saksen-Anhalt. In de veelheid van aanbiedingen is het passende vakantiehuis of vakantieappartement zo gevonden. Een vakantiehuis dat aan alle eisen voldoet: voor gezinnen, stellen, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is in veel vakantieverblijven welkom.

Laat uw droomvakantie thuis beginnen. Huur bij vakantieprins.nl uw vakantieverblijf in de bestemming Saksen-Anhalt goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten.

× ×