Vakantiewoning in Thüringen huren

71 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Thüringen

Thüringen biedt vakantiegangers een perfecte mix van cultuur en natuur: reis in de voetsporen van Goethe en Schiller en geniet van een afwisselend landschap van middelgebergten, weiden, bossen en natuurparken. Vakantieappartementen en vakantiehuizen in Thüringen zijn het perfecte startpunt.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Thüringen ►

Populaire vakantiebestemmingen | Thüringen

Goethe en de vader van de wandelpaden

Thüringen's Ochtends in de voetsporen treden van Goethe en Schiller, 's middags in Erfurt over de langste, nog volledig bewaarde en bebouwde brugweg in Erfurt slenteren en de avond afsluiten met een ver uitzicht op de diepe bossen van de Thüringer Woud. Dit is echt mogelijk - in Thüringen, een land van diversiteit, culturele schatten en natuurlijke schoonheid. Zelfs Johann Wolfgang von Goethe zei: "Het gebied is prachtig, prachtig." Thüringen heeft goede voorwaarden voor een natuurvakantie: een gevarieerd middelgebergtelandschap, ontelbare weiden en bijna eindeloze bossen, natuurparken zoals het Thüringer Woud of het Hainich National Park en meer dan 16.000 kilometer bewegwijzerde wandelpaden.Daarnaast heeft Thüringen een breed scala aan activiteiten voor een actieve vakantie: fietsen, nordic walking, GPS-wandelen, mountainbiken, watersporten en nog veel meer.Voor sommige toeristen is er maar één bestemming : het Thüringer Woud, waar het op zijn mooist is. Dit stukje Thüringen zet natuur en cultuur op vakkundige wijze in scène. Hier in het westelijke Thüringer Woud begint de Rennsteig, de vader van de Duitse wandelpaden. Traditionele kuur- en vakantieoorden nestelen zich in het noorden en zuiden hellingen van het Thüringer middelgebergte met een enorm recreatie-, vrijetijds- en avontuurlijk aanbod in elk seizoen Honderden kilometers wandel- en fietspaden lopen door het westelijke Thüringer Woud en verbinden het met de Wartburgse stad Eisenach, de koninklijke zetel van Gotha en zijn omgeving en het UNESCO-werelderfgoed Nationaal Park Hainich. Veel gasten gebruiken vakantieappartementen voor hun vakantie omdat ze bij uitstek geschikt zijn voor een individueel verblijf naar eigen smaak. Bijvoorbeeld als energiecentrale voor de volgende veelbewogen dag in Thüringen.

Huur vakantiehuizen in het vakantieland Thüringen

Ferienwohnungen  ThüringenBeleef een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen in het vakantieland Duitsland. Thüringen biedt vakantiewoningen en vakantiehuizen in gevarieerde vakantiebestemmingen aan om te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

Bij vakantieprins.nl vinden vakantiegangers een grote keuze aan vakantieverblijven in de regio Thüringen. In de veelheid van aanbiedingen is het passende vakantiehuis of vakantieappartement zo gevonden. Een vakantiehuis dat aan alle eisen voldoet: voor gezinnen, stellen, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is in veel vakantieverblijven welkom.

Laat uw droomvakantie thuis beginnen. Huur bij vakantieprins.nl uw vakantieverblijf in de bestemming Thüringen goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten.

× ×