Vakantiewoning Strandhäuser am Leuchtturm - Typ A plus

Duurzaamheid:     Level 2 (Gevorderd, eigen informatie)

Beschrijving

De schipperswoningen (A plus) - categorie 5 sterren - hebben twee aparte slaapkamers met boxspring tweepersoonsbedden en zijn daardoor geschikt voor zowel kleine gezinnen als 4 volwassenen. De ruime woonkamer loopt over in de open keuken en eetkamer en ook hier vormt de open haard het middelpunt van de woonkamer en nodigt uit tot gezellige avonden. Vanuit de doucheruimte is er directe toegang tot de eigen sauna. Het terras met toegang vanuit de woonkamer en één van de slaapkamers maakt het verblijf compleet.

De woonoppervlakte bedraagt 95 m² en het perceel ruim 800 m².

Bij dit woningtype hoort een afsluitbare schuur waarin u b.v. B. U kunt uw sportuitrusting opbergen en e-bikes opladen.

Alle A plus huizen zijn pure Holz 100 huizen met een binnenklimaat waar je je goed in voelt, wat bovendien een gezonde slaap bevordert en dus ideaal is voor mensen met een allergie. Deze huizen zijn gemaakt van natuurlijk massief hout en volledig vrij van lijm en metaal door de firma Thoma.

Het complex beschikt over een grote kinderspeelplaats waar de kleine gasten zich kunnen uitleven en spelen.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

 

Wij spreken duits, engels, italiaans

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×