Vakantiewoning 3 Husfeld 150 m zur Ostsee

Duurzaamheid:     Level 1 (Beginner, eigen informatie)

Beschrijving

Beste vakantiegasten, u bent van harte welkom!

Op slechts 150 m van het strand ligt ons huis met 3 gezellige en goed onderhouden vakantieappartementen - 40, 50 en 60 vierkante meter groot - allemaal voor maximaal 4 personen. volledig ingericht.

Onder het rieten dak bevindt zich ons grootste vakantieappartement (60 vierkante meter). Tijdens de renovatie hebben we de oude houten balken gerestaureerd en deze geven de accommodatie een heel bijzondere flair!

Het appartement heeft een grote woonkamer met televisie, radio en internetaansluiting/wifi, open toegang tot een keuken met eethoek, 1 badkamer met douche, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 kinderkamer met stapelbed - alle bedden zijn 90x200.

Vanuit de woonkamer loop je zo de tuin in en kom je heerlijk tot rust onder de oude perenboom!

Er is ook een terras met tuinmeubelen en een barbecue voor gezellige uurtjes.

De tuin en de grote speel- en ligweide bieden u een prachtig uitzicht op de Oostzee tot aan Denemarken en op weilanden en bossen.

Hier kun je prachtige zonsopgangen ervaren en zien hoe de zee voortdurend verandert door weer en wind.

Habernis is ook populair bij vissers!

Parkeerplaats bij het huis.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Stapelbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×