Vakantiehuis Bludniki (Irrlicht)

Beschrijving

Het vakantiehuis ligt in een rustige woonstraat in het directe centrum van Burg. Het biedt een optimale indeling van de kamers voor vakanties met 3 - 4 personen en is met twee slaapkamers en twee badkamers ook ideaal voor samenreizende stellen. Het huis is geheel gelijkvloers ontworpen en is hoogwaardig en comfortabel ingericht. Een houten balkenplafond in de keuken, woonkamer en de grote slaapkamer zorgt voor een bijzondere gezelligheid.

Als het Bludniki-huis wordt gecombineerd met het Sonnentau-huis, zijn dit de ideale omstandigheden als gezinnen of bevriende ouders samen met hun kinderen en kleinkinderen op vakantie willen gaan. Iedereen heeft zijn eigen woonruimte en verkenningen worden samen gestart. Niets staat het samen ontbijten op het extra grote terras in de weg. In combinatie zijn beide huizen ideaal voor maximaal 8 personen. Het perceel wordt begrensd door een hekwerk. Direct bij de woning vindt u 2 parkeerplaatsen.

Op een groot terras kunt u ontspannen en genieten van uw vakantie en binnen een paar minuten bent u bij de bakker, de ijskoffie of het dichtstbijzijnde restaurant. Het is ongeveer 3 minuten lopen naar de haven.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed
slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×