Vakantiewoning Haus Anders

Beschrijving

Welkom bij de Anders-familie! Overnacht in het hart van Braunlage, de traditionele bakkerij ligt op slechts een steenworp afstand. Toch woon je op het platteland en ben je absoluut stil. U bent van harte welkom om uw auto op ons erf voor het huis te parkeren, motorfietsen en mountainbikes staan beschermd in onze garage. Ervaar het prachtige kuurpark te voet in minder dan 5 minuten.

Welk appartement zou het voor jou zijn? Appartement 1 biedt 60 vierkante meter ruimte voor maximaal 3 personen. In de grote woonkamer staat een slaapbank. Appartement 2 heeft 55m² en ruimte voor 2 personen. In de woonkamer staat een groot opklapbed. Beide vakantieappartementen zijn traditioneel, zeer gezellig en goed onderhouden. Grote en vriendelijke balkons nodigen u uit om te ontspannen. Flatscreen TV en internet zijn uiteraard aanwezig. In de ruime keukens blijft geen enkele culinaire wens onvervuld. Aankomen en je goed voelen is ons motto.

Gelieve bij boeking te bellen, aangezien het bezettingsplan niet verwerkt wordt (zie verhuurder rechtsboven).

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
Woon-/Slaapkamer 1: 1 Slaapbank

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

 

Wij spreken duits

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×