Vakantiewoning Oost-Friese eilanden huren

205 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Oost-Friese eilanden

De vakantieregio Oost-Friese eilanden biedt al bij aankomst ontspanning. Rondom de wijde zee en de gezonde lucht, en precies in het midden de Oost-Friese eilanden Norderney, Langeoog, Borkum, Juist, Wangerooge, Spiekeroog en Baltrum. Vanuit een van de vakantieappartementen in de regio Oost-Friese eilanden bent u altijd snel op het strand: meer zee kan niet.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Oost-Friese eilanden ►

Populaire vakantieplaats | Oost-Friese eilanden

Zeven in één keer - welkom op de Oost-Friese eilanden

Norderney, Langeoog, Borkum, Juist, Wangerooge, Spiekeroog en Baltrum hebben veel gemeen, maar er zijn ook evenveel verschillen tussen de Oost-Friese eilanden. Want: elk eiland straalt individuele charme uit. En als je niet echt kunt kiezen voor een Oost-Fries eiland, is eilandhoppen een aanrader. Eindeloze uitgestrektheden, fascinerende en natuurlijke landschappen met unieke flora en fauna, gezonde lucht en zandstranden die uitnodigen om te ontspannen. Ontspanning op de Oost-Friese eilanden begint bij aankomst. De eilandenketen, die deel uitmaakt van het Nationaal Park Waddenzee Nedersaksen, strekt zich uit over 90 kilometer voor de Nedersaksische Noordzeekust en is het hele jaar door een aanbevolen vakantiebestemming in Nedersaksen. Of u nu met het gezin, met vrienden of als koppel bent, of u nu op zoek bent naar ontspanning, een sportliefhebber of geïnteresseerd bent in de natuur: de Noordzee-eilanden bieden voor iedereen het juiste vakantieprogramma. Geen uitlaatgassen, geen getoeter en geen motorgeluid - beleef een bijzondere vakantie, want met uitzondering van Borkum en Norderney zijn de Oost-Friese eilanden autovrij. Alle eilanden voldoen aan de wensen van gasten voor vakantieappartementen of vakantiehuizen - klein of groot, met hond, extra bed voor kinderen, balkon of terras. Veel zijn al voor één nacht te boeken. Vaak bevallen de gasten zo goed dat ze een paar nachten blijven en regelmatig terugkeren naar “hun” vakantiewoning of “hun” appartement.

Oost-Friese eilanden: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Oost-Friese eilanden, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Oost-Friese eilanden zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Oost-Friese eilanden. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Oost-Friese eilanden vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Oost-Friese eilanden-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×