Vakantiewoning Midden-Franken huren

45 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Midden-Franken

De vakantieregio Midden-Franken is vanwege zijn diversiteit erg populair bij vakantiegangers. Prachtige natuurlandschappen, romantische oude stadjes, dromerige plekjes: er is voor ieder wat wils. Er zijn ook interessante vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud en tal van vakantieappartementen en vakantiehuizen die een vakantie in Midden-Franken perfect maken.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Midden-Franken ►

Populaire vakantiebestemmingen | Midden-Franken

Delphinlagune, Offroad-Park en Lothar Matthäus

"Je moet God voor alles danken, zelfs voor Midden-Franken." De Franken houden er niet zo van om dit gezegde uit Beieren te horen. Hoewel ze tot Beieren behoren, beschouwen de Midden-Franken zichzelf als een onafhankelijk volk. De landschappen in de zeven districten en de vijf stadsdelen Neurenberg, Ansbach, Erlangen, Fürth en Schwabach zijn populaire vakantiebestemmingen, ook al wordt hier geen Beiers gesproken. In Midden-Franken zijn niet alleen de prachtige natuurlandschappen zoals het Altmühltal, maar ook de steden de moeite waard. De oude binnenstad van Neurenberg met het imposante kasteel, het dromerige Ansbach of de moderne universiteitsstad Erlangen, die zijn schilderachtige charme heeft behouden, is altijd een bezoek waard als u een vakantie doorbrengt in Midden-Franken. En voor iedereen die graag wandelt, is de Frankische Alb een geweldige bestemming. Ook het off-road park in Langenaltheim voert u over berg en dal. De hete rit voert over meer dan tien hectare rijterrein. Steile beklimmingen en afdalingen, verstrikkingspassages, waterpassages, modderpassages of een wip moeten worden beheerst met terreinwagens, SUV's of quads. Als u tijdens uw vakantie niet veel wilt reizen, kunt u zich concentreren op Neurenberg en omgeving. Op een museumdag zou bijvoorbeeld het Neue Museum Nürnberg als eerste item op het programma kunnen staan. Het is een plek voor internationale hedendaagse kunst die twee collecties omvat: de designcollectie en de kunstcollectie. Station twee zou het kindermuseum kunnen zijn. Daar wordt het uitproberen en aanraken van exposities uitdrukkelijk aangemoedigd. De dierentuin van Neurenberg is geschikt voor jong en oud. Met bijna 70 hectare is het een van de grootste dierentuinen van Europa. Er worden zo'n 2000 dieren van zo'n 300 verschillende diersoorten gehouden. Een bijzondere attractie in de dierentuin van Neurenberg is de dolfijnenlagune. Dit is de eerste faciliteit met een buitenzwembad voor dolfijnen in Duitsland. Het lamantijnhuis, ontworpen als jungle, huisvest naast de naamgenoot, de lamantijnen of zeekoeien, nog vele andere junglebewoners. Wie in Midden-Franken wil shoppen, vindt niet alleen wat hij zoekt in de steden Neurenberg en Erlangen. Ook voor fitnessfanaten en hobbyvoetballers is een bezoek aan Herzogenaurach een aanrader. De stad is de sporthoofdstad van Beieren. Twee grote internationale fabrikanten van sportartikelen hebben hun hoofdkantoor in Herzogenaurach: Adidas en Puma. De talrijke sportwinkels van alle bekende merken trekken jaarlijks duizenden bezoekers. Een bijzonder bekende inwoner van de stad is de voetballer Lothar Matthäus. Al met al dus een kleurrijk boeket aan mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Welke eisen de gast ook stelt aan zijn vakantieappartement of vakantiehuis wat betreft uitrusting, prijs per nacht en aantal slaapkamers, hij krijgt snel een bevredigend antwoord op zijn vragen.

Midden-Franken: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Midden-Franken, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Midden-Franken zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Midden-Franken. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Midden-Franken vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Midden-Franken-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×