Vakantiewoning Klettgau huren

1 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Klettgau

De vakantieregio Klettgau trekt vakantiegangers aan met rustige plekjes, pittoreske oude stadjes, idyllische natuur, excursiebestemmingen en evenementen. Daarnaast zijn er tal van vakantieappartementen en vakantiehuizen om u goed te voelen, die een vakantie in de vakantieregio Klettgau perfect maken.

Populaire vakantieplaats | Klettgau

landrotten en vrijetijdskapiteins

De charme van de vakantieregio rond de Klettgau ligt in het gevarieerde cultuurlandschap. In het Hoogrijndal nodigen historisch interessante stadjes uit tot wandelen en het idyllische Klettgau trekt aan met zijn wijnaanbod. Terwijl skiërs en langlaufers in de hogere regionen van het Zwarte Woud nog hun sporen nalaten, bloeien fruitbomen en weiden al lang in het lieflijke Klettgau. Waar het zuidelijke Zwarte Woud de Rijn ontmoet, Zwitserland aan de overkant van de rivier en de Aare samenkomt met de Rijn, daar ligt Waldshut-Tiengen. Er zijn de middeleeuwse wijken Waldshut en Tiengen met hun poorten, torens en kastelen. Aan de andere kant de hoogten van het zuidelijke Zwarte Woud met mooie uitzichten tot ver in Zwitserland en de Alpen. Vakantiegangers worden graag meegenomen op een passagiersschip op de rustig stromende Rijn, vrijetijdskapiteins kunnen zelfstandig de rivier bevaren. Bij de stuwen is de rivier voorzien van een sluis en hijs- of trekinrichtingen voor kleinere boten. Landrotten stappen op de fiets langs de prachtige oever of maken rustige wandelingen door de idyllische bossen. Voor gasten die hun eigen schema willen leven, is er een breed scala aan vakantieaccommodaties in alle categorieën. En na een goede nachtrust in een comfortabel vakantieappartement kun je de volgende dag fris aan je volgende avontuur beginnen. Honden zijn ook vaak welkom in het vakantiehuis of appartement.

Klettgau: Huur nu uw droomappartement

Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Klettgau, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Klettgau zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Klettgau. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Klettgau vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Klettgau-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×