Vakantiehuis Kanal

Beschrijving

De woning is in 2016 gemoderniseerd, opnieuw ingericht en opnieuw ingericht. De DTV heeft het vakantiehuis gecertificeerd (3 sterren). Gebruik het hele jaar door mogelijk (verwarming en open haard aanwezig).

De woning bestaat uit 2 verdiepingen met een totale woonoppervlakte van circa 70 vierkante meter. Op de bovenverdieping vindt u een woongedeelte, een moderne keuken met vaatwasser en magnetron, een badkamer met toilet en douche. Er is ook een grote wintertuin met eethoek, leeshoek en prachtig uitzicht op de tuin.

Op de benedenverdieping, bereikbaar via een wenteltrap, bevindt zich een kinderkamer (doorloopkamer) met een stapelbed voor 2 kinderen en een slaapkamer met een boxspringbed voor 2 volwassenen. Indien nodig kan er ook een reiswieg (Hauck) worden geplaatst en zijn er een kinderstoel en babybadje aanwezig.

Het pand is ongeveer 600 vierkante meter groot en is beschikbaar voor exclusief gebruik. Voor de zonnige dagen is er een groot tuinpaviljoen ingericht. In de tuin is er een barbecue en veel buiten zit- en ligruimte en veel ruimte om te spelen, een kinderschommel met een grote zandbak. Er is een parkeerplaats op het terrein.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Stapelbed, 1 Kinderbed, 1 Slaapbank
slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×