Vakantiewoning Haubarg Pohns Warft

Beschrijving

Het betreft een appartement waarbij de slaapgelegenheid of nissen ruimtelijk gescheiden zijn van het woongedeelte. Er is een aparte slaapkamer met een dubbele alkoof.

De twee gezellige individuele nissen bevinden zich boven elkaar in het woongedeelte. Dankzij de ingebouwde kastachtige vormgeving van de nissen heb je ook in de open ruimte een stukje privacy. Er is voldoende ruimte in dit appartement voor 4 personen.

Onze appartementen zijn uitgerust met nieuwe inbouwkeukens en comfortabel meubilair.

Voor de tuin ligt een grasveld en een terras met vier comfortabele picknicktafels. U vindt er ook ligstoelen en zitplaatsen, evenals twee strandstoelen. Als je via de grote poort het pand betreedt, zie je duidelijk de typische constructie van een Haubarg.

Een vijfhonderd meter lange laan leidt vanaf de hoofdstraat (Drif

Het pand is een oude, vrijstaande boerderij, een Haubarg. In 1989 werd de boerderij uitgebreid gerestaureerd en werden er vier vakantieappartementen gebouwd – de oude structuur en de charme van de boerderij bleven grotendeels behouden.

Het pand is omgeven door een grafgracht, weilanden en akkers.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed
Woon-/Slaapkamer 1:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×