Vakantiewoning Land & Stil, Nordsee-Apartment

Beschrijving

Dit mooie appartement ligt op de 1e verdieping (woongedeelte met kitchenette, bed en kast, zithoek met televisie en doucheruimte).

Bij ons beleeft u een heel bijzonder verblijf.

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt u uw tijd bij ons door op het platteland in de Noord-Duitse laagvlakte. In ons huis op het terrein kunt u heerlijk ontspannen in een bijzonder stijlvolle omgeving. Een verblijf dat zich kenmerkt door rust, paardrijden (op zelf meegebrachte paarden of in de nabij gelegen manege), lezen, spelen etc. Helemaal volgens jouw ideeën! Bijna alles is verzorgd.

In een gezellige sfeer hebben groepen de mogelijkheid om samen een leuke tijd door te brengen of seminars te organiseren. Onze kamers zijn ook ideaal voor allerlei familiefeesten tot 90 personen (eventueel met mogelijkheid tot overnachting in de gastenappartementen).

Hoewel alle appartementen zijn uitgerust met een kleine kitchenette, bieden wij een goedkoop maar uitgebreid ontbijtbuffet aan.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×