Vakantiewoning Cuxhaven en omgeving huren

115 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Cuxhaven en omgeving

De vakantieregio rond Cuxhaven trekt vakantiegangers aan met grote schepen, verse vis, prachtige stranden, idyllische locaties en een breed scala aan entertainment. Altijd een frisse bries en het gezonde Noordzeeklimaat. Vakantieappartementen en vakantiehuizen vormen de perfecte setting voor ontspanning en ontdekkingstochten in de regio Cuxhaven.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Cuxhaven en omgeving ►

Populaire vakantieplaats | Cuxhaven en omgeving

De wijde wereld en geneeskrachtige krachten op het gouden zand

Schepen kijken of zelf uitvaren? Alles is mogelijk in Cuxhaven. Want hier passeren de grote containerschepen, worden avond- en havenrondvaarten aangeboden en wachten de badplaatsschepen op passagiers die hen naar Helgoland zullen brengen om belastingvrij te winkelen. Vakantiegangers in Cuxhaven kunnen zelfs garnalen leren koken. De haven en de zeevaart maken van Cuxhaven een maritieme kosmopolitische stad. Een van de drukste scheepvaartroutes ter wereld, de Weltschifffahrtsweg, loopt vlak langs Cuxhaven. De mensen van Cuxhaven en vakantiegangers kunnen zwaaien naar ongeveer 40.000 schepen per jaar. Van daaruit kunt u een wandeling maken naar de oude vissershaven of een bezoek brengen aan een van de vele viswinkels, want Cuxhaven is een van de grootste visoverslagplaatsen - niet alleen in Duitsland maar in heel Europa. Geen wonder, want Cuxhaven ligt aan zee, aan de Elbe en heeft goede verbindingen met het Europese snelwegennet. Ideale locatie om Europa te voorzien van de meest verse vis. Sommigen komen het beste tot rust door te zonnen op het strand, anderen door een lange wandeling door het wad te maken. Anderen laten zich graag verwennen met massages. Het kuuroord Duhnen wordt gekenmerkt door aantrekkelijke contrasten: zonnebaden op het gouden zandstrand, wandelen door de stilte van het schijnbaar eindeloze wad, slenteren langs de kuurpromenade, diverse winkelmogelijkheden, amusementsprogramma's voor jong en oud, talrijke strandevenementen in het VGH-stadion aan zee en een gevarieerde gastronomie. Het gezinsvriendelijke kuuroord Sahlenburg ligt op een bergkam. De statige hoogte biedt voldoende bescherming tegen de "blote Hans" en nodigt uit tot een ontspannende vakantie in het heilzame klimaat van de Noordzee. Jong en oud beleven veel plezier in het bos-buitenbad, op het prachtige Noordzeestrand of op de avonturenspeeltuin in het Wernerwald. Voor de afwisseling kunnen gasten op de fiets springen en de regio Cuxhaven verkennen tijdens uitgebreide fietstochten: veel verharde fietspaden, nauwelijks hellingen en - hopelijk - de wind in de rug. De stad aan de Noordzee is ook een paradijs voor zeilers, surfers en zwemmers. Of ga je liever kitesurfen of vissen? Overigens: het aanbod aan vakantieappartementen is uitgebreid, dus voor elke smaak en elk budget moet er iets zijn.

Cuxhaven en omgeving: Huur nu uw droomappartement

Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Cuxhaven en omgeving, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Cuxhaven en omgeving zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Cuxhaven en omgeving. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Cuxhaven en omgeving vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Cuxhaven en omgeving-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×