Vakantiewoning Meißner Werratal

Beschrijving

Ons vakantieappartement is ingericht voor 2 personen, maar kan indien gewenst worden omgebouwd tot een extra bed voor nog 2 personen. De parkeerplaats voor uw auto bevindt zich direct op het erf voor het huis.

Het vakantieappartement beschikt over een complete keuken, woonkamer, slaapkamer, balkon, douche/toilet. Alle kamers zijn voorzien van muggenspray.

Ons huis is luxueus ingericht en biedt u een gezinsvriendelijke sfeer met een groot zonneterras. Wij verwennen u graag voor het ontbijt met zelfgemaakte jam, lokale imkerhoning, zelfgemaakt gebak en biologisch fruit.

Er zijn zeer goede wandelmogelijkheden in het gebied rond het vakwerkstadje Treffurt en in het Hainich Nationaal Park, op 10 km afstand. Op de Werra heeft u de mogelijkheid om te kanoën, de aanlegsteiger ligt op slechts 200 meter afstand en het Werratal-fietspad ligt naast de deur. Wij bieden u een bagagetransfer aan. Ook kunt u dagtochten maken naar de steden Mühlhausen, Eisenach en Eschwege, op ca. 25 km afstand, of naar het centrum van Duitsland.

Wij ontvangen ook graag gasten voor 1 nacht. We kijken uit naar je bezoek!

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Slaapbank

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×