Vakantiehuis Haus Magnolia

Beschrijving

Ons idyllische vakantiehuis is centraal gelegen in Oost-Friesland, midden in het goed ontwikkelde fietspadennetwerk op ons schiereiland, ongeveer 5 km ten zuiden van de districtsstad Wittmund, vlakbij twee grote bosgebieden. Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten met de auto naar de Noordzee en het luchtkuuroord Carolinensiel.

Leerhafe is een groot dorp met een zeer goede infrastructuur. In het dorp zijn alle belangrijke diensten (supermarkt, financiële instelling, kapper, apotheek, artsen) te voet in 5 tot 10 minuten te bereiken.

De woning is omgeven door een perceel van 970 m² op een rustige locatie aan de rand van de oude dorpskern met enkele oude boerderijen en uitzicht op de groene weilanden van Oost-Friesland.

De parkachtige tuin bevat een uitgebreide magnolia- en rododendroncollectie en botanische zeldzaamheden.

In het huis heeft u voldoende ruimte en beschikt u over een woonkamer, kamer met open haard, eetkamer, keuken, 3 tweepersoonsslaapkamers en een douche/toilet op de begane grond en op de bovenverdieping. De kamers in het huis zijn: Sommige zijn ingericht met antiek en meubilair dat door een kunstenaar is geschilderd. In het huis domineren de kleuren turquoise, rood en goud.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Kinderbed
slaapkamer 2: 2 Eenpersoonsbedden
slaapkamer 3: 2 Eenpersoonsbedden

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×