Vakantiewoning Oost-Friesland huren

173 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Oost-Friesland

Oost-Friesland is uniek: bekend om zijn thee, de Nederduitse taal en niet in de laatste plaats om de Oost-Friese humor. Daarnaast kunnen gasten in de vakantieregio Oost-Friesland een afwisselend landschap, fijne stranden en maritieme locaties verwachten. Dit alles moet u ontspannen ontdekken vanuit een privé vakantieverblijf.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Oost-Friesland ►

Populaire vakantieplaats | Oost-Friesland

Moin van ochtend tot avond

Van de Oost-Friese eilanden in de Noordzee tot het binnenland strekt zich een landschap uit dat niet gevarieerder kan zijn. De traditie van thee, de Nederduitse taal, de Oostfriese humor en het bijzondere soort mensen maken Oost-Friesland uniek voor een vakantie in Duitsland. Nergens ter wereld drink je zoveel thee als in Ostfriesland en geen toren staat zo scheef als in Suurhusen. Als welkom klinken de typische Moin-geluiden van 's ochtends tot' s avonds. De kust van de Noordzee schittert met eindeloze fijne zandstranden, maritieme steden en de Waddenzee, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en waar zeehonden, bruinvissen, wadpieren, kwelders en zandbanken leven. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken: bijvoorbeeld het veengebied met zijn kaarsrechte veengrachten, de witte ophaalbruggen en de veenhuizen langs de grachten. Of de geheime hoofdstad van Oost-Friesland, Aurich. Musea, gastheren, fietsverhuurbedrijven of reisleiders: veel aanbieders in heel Oost-Friesland hebben barrièrevrije aanbiedingen voor hun gasten ontwikkeld. Vakantieappartementen en vakantiewoningen in de meest uiteenlopende vormen zijn er dertien in een dozijn. Voor twee volwassenen en een kind is bijvoorbeeld een vakantiehuis met slaapkamer, woon/slaapkamer met kitchenette en badkamer geschikt. Er is ook een terras met tuinmeubelen en een barbecue. Vaak omvat de uitrusting ook fietsen en een strandstoel op het zandstrand. Zo'n object is te goed voor één nacht, want je blijft graag langer in je vakantiehuis. En heeft meer tijd om te doorgronden hoe de Oostfriese grappen in de eerste plaats tot stand zijn gekomen. Misschien kan de vriendelijke huisbaas je daar helpen.

Oost-Friesland: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Oost-Friesland, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Oost-Friesland zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Oost-Friesland. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Oost-Friesland vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Oost-Friesland-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×