Haus am Wasser - Vakantiewoning Schafberg

Duurzaamheid:     Level 1 (Beginner, eigen informatie)

Beschrijving

Ons “Haus am Wasser” beschikt over 2 vakantieappartementen in Middelhagen op het schiereiland Mönchgut.

De ligging in het zuidoosten van het eiland Rügen is voor elke gast ontspannend. Hier vindt u de badplaatsen Baabe, Göhren en Thiessow aan de Oostzee. Middelhagen is nu een van de meest populaire plaatsen. Het kleine stadje, niet ver van het strand aan de Baltische Zee of diverse bezienswaardigheden, maakt indruk met zijn natuurlijke, dromerige en unieke ligging - direct aan de lagune. Het eiland Rügen is een belevenis voor fietsers, gezinnen of wandelaars!

Het maisonnette-appartement Schafberg is ca. 85 vierkante meter; groot en bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van ons huis. Het heeft de volgende appartementindeling:

1e verdieping: Woonkamer met kitchenette, eethoek, bank en zithoek (fauteuil) met uitgang naar het grote balkon, hal, badkamer met douche en toilet en gastentoilet, slaapkamer met tweepersoonsbed en uitgang naar het balkon, slaapkamer met tweepersoonsbed.

2e verdieping: Een trap brengt u naar het bovenste gedeelte van het appartement, waar zich nog een slaapkamer bevindt met een groot panoramisch raam en uitzicht op de natuur

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 3: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×