Vakantiehuis Bungalow Kleiner Fisch

Beschrijving

Welkom in het Noorden! Maak kennis met onze Noordzee en prachtige idyllische natuurlandschappen. Ervaar de eindeloze uitgestrektheid van de Watt en luister naar het geluid van de zee. Onze gezonde, zoute Noordzeelucht regenereert en revitaliseert uw lichaam.

Onze bungalow ligt in een kleine doodlopende straat in het vakantieoord Erlengrund, de wandeling naar het strand duurt slechts ongeveer 5 minuten.

U beschikt over een grote tuin waar u kunt genieten van de rust of waar uw kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. De rustig gelegen bungalow met ca. 70 vierkante meter woonoppervlak is geschikt voor 3 personen. U kunt ontspannen op het terras. De aparte keuken is voorzien van al het benodigde keukengerei.

Tot de faciliteiten behoren een woonkamer met een bank, kleurentelevisie en een eettafel met 4 stoelen. De slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en de kinderkamer met een eenpersoonsbed. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Uiteraard beschikt u over een parkeerplaats bij de woning.

Begrijp alstublieft dat wij geen huisdieren accepteren en dat ons appartement een rookvrij appartement is.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed
slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×