Vakantiewoning Appartement Eldeufer

Beschrijving

Breng uw vakantie door in ons moderne appartement Eldeufer op een fantastisch mooie locatie, rustig en toch centraal in de idyllische, monumentale oude binnenstad! Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Het is comfortabel en smaakvol ingericht met whirlpool, open haard en infraroodcabine en ligt op slechts 500 meter van de Plauersee. Het luxe appartement beschikt over een terras van 30 m² waardoor u een uniek panoramisch uitzicht heeft vanaf de sensationele Plauer-hefbrug tot aan de historische kippentrap en de sluis. Passerende waterwandelaars op de Müritz-Elde-waterweg brengen je ver weg van het dagelijkse leven... Zwemmen vlak voor het huis in de Elde is ook erg populair bij de lokale bevolking vanwege de perfecte waterkwaliteit. Het extreem populaire luchtkuuroord Plau am See heeft een zeer mooie promenade om te flaneren, langs de stadshaven, diverse restaurants en ijscafés, de Müritz-vissers met verse vis en helemaal tot aan de vuurtoren op het veen. Fietsen kunnen in de tuin gestald worden. Na het laden en lossen voor de woning kunt u gebruik maken van openbare parkeerplaatsen in de buurt. (EG-Zeisler's eetkamer)

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 3: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×