Ferienhaus/Schwedenhaus Kati

Beschrijving

Vakantiehuis/Zweeds huis "Kati" - Fam. Hilpert

De familie Hilpert heet u van harte welkom in de kasteelstad Schlitz in de wijk Vogelsberg in Hessen. Het gezellige, nieuw ingerichte, vrijstaande Zweedse huis "Kati" biedt ruimte voor 3 personen. Het 32 m² grote charmante huis in de groene tuin heeft een liefdevol ontworpen woonkeuken met een grote flatscreen-tv en een mooie zithoek, direct bij het lichte, grote raam met uitzicht op de tuin. Het is ideaal voor koppels, een klein gezin (babybedje is op aanvraag beschikbaar), maar ook voor monteurs.

De nieuw geïnstalleerde keuken beschikt naast een spoelbak, gasfornuis, oven, koelkast met vriesvak, magnetron ook over een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een broodrooster en een mixer. Verder zijn er in de benedenwoning 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Via het bijbehorende overdekte terras is de toegangsdeur te bereiken. Deze buitenruimte is uitgerust met een tafelgroep, ligstoelen en een grill. Er zijn 2 parkeerplaatsen bij het huis.

slaapkamer 1: 3 Eenpersoonsbedden
slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×