Vakantiewoning in Hessen huren

101 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Hessen

Hessen, er zijn vele mogelijkheden voor een vakantie. In de deelstaat Hessen vinden de gasten bossen en weiden, bergen en dalen, weiden en heidevelden. En daarnaast bruisend leven, kunstexposities en festivals in de metropolen. Vakantieappartementen en vakantiehuizen vormen het perfecte decor voor ontdekkingstochten in Hessen.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Hessen ►

Populaire vakantiebestemmingen | Hessen

Veel meer dan Ebbelwei en Handkäs

HessenKassel, de stad in het noordoostelijke puntje van Hessen, combineert contrasten en verschillende kanten. Enerzijds is er het succesvolle spektakel van natuur en barokke pracht in het Bergpark Wilhelmshöhe, sinds 2013 UNESCO-werelderfgoed. Aan de andere kant is er de documenta-kunsttentoonstelling, die om de vijf jaar plaatsvindt, maar ook de op twee na grootste concentratie van musea in Duitsland, variërend van de Old Masters Picture Gallery tot de Grimm World en de Gallery for Comic Art. Vanuit een vakantieappartement of vakantiehuis in Kassel is de vakantieganger direct bij de hand en heeft hij altijd de vinger aan de pols. Het Hessische Bergland is een gebied met veel bos, bergen en dalen. Geografisch grenst het aan het Rijnlandse Leisteengebergte, de Rhön en het Thüringer Bekken. In het noorden gaat het ongeveer tot aan Kassel en in het zuiden bijna tot aan Frankfurt/Main. In het noorden van het land rijst de "Hohe Meißner" uitdagend op (754 m), die bekend staat om zijn weiden, weiden en heidevelden en die wandelaars inspireert met zijn overvloed aan zeldzame bloemen en kruiden. Vakantie in een accommodatie in Hessen betekent ook wandel- en fietspaden voor de deur, of het nu over de vulkanische Vogelsberg is of door de rivierdalen van de Main, Lahn en Fulda. Hessen is ook een sterke stad met zijn vele facetten: bruisend leven in Frankfurt am Main, middeleeuwse vakwerkhuizen in Marburg en Wetzlar, weer uit Offenbach am Main en industriële cultuur in Rüsselsheim am Main, de wetenschapssteden Darmstadt en Gießen. Gasten genieten van evenementen zoals de Musical Summer in Fulda en het gebroeders Grimm Festival in Hanau. Of genieten van wijn in de hoofdstad van de deelstaat Wiesbaden, Ebbelwei en Handkäs en zelfgemaakte Ahle Wurscht. Zo verschillend als de vakantiefacetten van Hessen zijn, zo gevarieerd zijn de vakantieappartementen en vakantiehuizen. Van het gezellige appartement tot de villa, van de eenvoudige tot de bijna luxueuze badkamer, van de functionele tot de slaapkamer met een zeer hoog feel-good karakter - voor elke behoefte is er het juiste aanbod. Na een goede nachtrust moet u immers met hernieuwde energie op ontdekkingstocht gaan.

Huur vakantiehuizen in het vakantieland Hessen

Ferienwohnungen  HessenBeleef een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste en populairste vakantiebestemmingen in het vakantieland Duitsland. Hessen biedt vakantiewoningen en vakantiehuizen in gevarieerde vakantiebestemmingen aan om te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

Bij vakantieprins.nl vinden vakantiegangers een grote keuze aan vakantieverblijven in de regio Hessen. In de veelheid van aanbiedingen is het passende vakantiehuis of vakantieappartement zo gevonden. Een vakantiehuis dat aan alle eisen voldoet: voor gezinnen, stellen, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is in veel vakantieverblijven welkom.

Laat uw droomvakantie thuis beginnen. Huur bij vakantieprins.nl uw vakantieverblijf in de bestemming Hessen goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten.

× ×