Vakantiehuis Petersen, Südereggenweg

Beschrijving

Het 63 vierkante meter grote huis met Scandinavisch-moderne inrichting biedt op twee verdiepingen alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Op de begane grond bevindt zich de onlangs volledig gerenoveerde doucheruimte met wasmachine en de open woon-, kook- en eetkamer. Aan de zuidkant bevindt zich een gedeeltelijk overdekt tuinterras waar u kunt genieten van prachtige zonuren. Vanuit het woongedeelte leidt een trap naar de bovenverdieping naar de twee gezellige slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een babybedje.

Dit gedeeltelijk onlangs gerenoveerde en nieuw ingerichte vakantiehuis in een rij is bijzonder ideaal voor gezinnen, omdat het een kinderkamer, een kleine tuin en een rustige ligging zonder veel autoverkeer biedt. Op slechts een paar minuten lopen vindt u een speeltuin en velden waar u vaak paarden, pony's en geiten kunt bewonderen. Ook de allerkleinste gasten zijn van harte welkom: er staat een babybedje, een kinderstoel en kinderservies klaar.

Voor en achter de woning is ruimte voor één auto.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×