Vakantiehuis Dickmanns Inselhaus

Duurzaamheid:     Level 2 (Gevorderd, eigen informatie)

Beschrijving

Op de begane grond bevindt zich de moderne keuken voorzien van een 4-pits keramische kookplaat met oven, koelkast, magnetron en vaatwasser. Van de waterkoker tot het koffiezetapparaat en de broodrooster, maar ook tot diverse andere keukenbenodigdheden, alles is aanwezig om uw vakantie comfortabel te maken.

De woon-/eetkamer heeft een zithoek met innovatieve en zuinige infraroodverwarming, led-satelliet-tv, dvd-speler, stereo-installatie en een eethoek voor 5 personen. Vanaf hier kom je op het op het zuidwesten gelegen terras met aangrenzend gazon.

Een apart gastentoilet op deze verdieping bespaart u de noodzaak om naar de eerste verdieping te gaan.

Op de 1e verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een balkon op het westen waar u in alle rust kunt lezen en ontspannen. De slaapkamer heeft een satelliet-tv en een dvd-speler. Op deze verdieping bevindt zich ook een slaapkamer met een eenpersoonsbed.

Op deze verdieping bevindt zich ook de klassieke, moderne badkamer met douche en toilet.

Op de zolder bevindt zich nog een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Hier vindt u ook satelliet-tv en een dvd-speler.

Voor alle geïnteresseerden met allergieën biedt het huis zonder uitzondering vinyl of tegels

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Eenpersoonsbed
slaapkamer 3: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×