Vakantiehuis Mengelberg

Beschrijving

Breng een gezellige vakantie door in ons grote, comfortabele vakantiehuis aan de Zuidelijke Wijnroute in Roschbach. Je woont in een oude wijnstad tussen Landau/Pf. en Neustadt/Wstr. Geniet van de wellnessruimte met sauna, solarium, biljart, voetbal. Loopband etc. staan tot uw beschikking. Ze bieden de ideale omstandigheden voor een vakantie met familie, vrienden en kennissen om te wandelen, fietsen en nog veel meer.

Ons vakantiehuis ligt aan de rand van een kleine nederzetting. De ruime keuken is voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, elektrisch fornuis met keramische kookplaat en luchtcirculatie, aparte keukenuitbouw met ingebouwde koelkast, tafel en stoelen. De eetkamer is voorzien van een ovale tafel, 8 stoelen en een glazen vitrine. De grote woonkamer heeft 2 bankstellen, 1 gezellige bar, 1 open haard, 2 tafels met gestoffeerd meubilair. Vanuit de woonkamer is er een overdekt terras. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers beschikbaar. Het appartement is voorzien van vloerverwarming.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Kinderbed
slaapkamer 2: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 3: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 4: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×