Vakantiewoning Mainau

Beschrijving

Grote, lichte, comfortabel ingerichte vakantieappartementen in de nieuwe Winzerhof aan de rand van Meersburg met een complete keuken en een groot, zonnig balkon op het zuidwesten. 15 minuten lopen naar de historische oude stad en het meer, 100 meter naar de bushalte.

Ons vakantieappartement “Mainau” is geïnspireerd op het gelijknamige eiland aan de Bodensee, dat tot ver buiten de regio van de Bodensee bekend is. Hier kunt u heerlijk tot rust komen, ontspannen, nieuwe energie opdoen of gewoon lekker niets of veel doen. Of u nu een gezellige avond op het balkon doorbrengt en geniet van onze goede Meersburgwijn

Genieten, ontspanning vinden op de omliggende wandelpaden of liever flaneren langs de waterkant - in slechts 10 minuten lopen heeft u alle mogelijkheden en bevindt u zich midden in het groen of midden in de drukte. Het vakantieappartement "Mainau" bevindt zich in het hoofdgebouw van onze wijnmakerij Meersburg op de tweede verdieping en heeft een balkon op het zuidwesten.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed
slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×