Vakantiewoning Haus Monika Wohnung Nr. 5 Typ C

Duurzaamheid:     Level 1 (Beginner, eigen informatie)

Beschrijving

Wij heten u van harte welkom voor een ontspannen verblijf in onze 4 gezellige, verzorgde en volledig ingerichte vakantieappartementen van 35 - 76 m². Drie van de appartementen hebben een balkon en één heeft een terras. Roken is alleen toegestaan op het balkon/terras. Parkeerplaatsen bij het huis, garage op aanvraag.

Appartement nr. 5 Type C biedt 2 aparte slaapkamers, woonkamer, keuken, 2 douche/toilet. Kinderbed en-stoel op aanvraag.

Wij bieden: broodjesservice, bezorg- en ophaalservice van/naar bus en trein, evenals wandeltochten, evenals een grasveld met barbecueplaats, tuinhuis, speeltuin en tafeltennistafel in de zomer. In de winter is er een skiruimte en gratis sleeverhuur. Met ons fotovoltaïsche en zonnestelsel willen we een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Wij zouden het geweldig vinden als wij u als gast in ons huis mogen verwelkomen.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Kinderbed, 4 Slaapbanken
slaapkamer 2: 1 Tweepersoonsbed, 1 Kinderbed
Woon-/Slaapkamer 1: 1 Slaapbank

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×