Obst- & Vakantiehuis Hund am Bodensee 1

  | Duurzaamheid:    

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Vakantiewoning Wasserburg | Obersee

Onze 3 vakantieappartementen voor 2-4 personen bevinden zich op onze fruitboerderij, op een rustige locatie, omgeven door boomgaarden aan de rand van Wasserburg. Met een korte wandeling bereikt u de Bodensee, het stadscentrum, het schiereiland met de restaurants en de aanlegsteiger. Bovendien bevindt u zich midden in het achterland, waar u per fiets of lopend de natuur en de prachtige omgeving kunt verkennen. Geniet van de rust, ver weg van de drukte en toch centraal.

Appartement 1 met 42m² is modern ingericht en is uitgerust voor 1-2 personen. Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote kast, een badkamer met douche en toilet, een woonkamer met zithoek, eethoek en ingerichte keuken en een gemeubileerd balkon met zonnescherm. Wi-Fi en bellen naar vaste lijnen in binnen- en buitenland zijn gratis voor onze gasten.

Bezoek onze website en wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓
× × ×