Vakantiewoning Waibelhof Alpenwellness - Alpenrose

Beschrijving

Ons vakantieappartement Alpenrose combineert perfect moderniteit en nostalgie - voor uw fijne landhuisvakantie in de Allgäu. Het appartement beschikt over een exclusieve keuken-woonkamer met woonkamer. Op de bank met verenkern wacht u het hoogste zitcomfort. De aparte slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Een zonnig balkon op het zuiden met uitzicht op de Hörnerkette en het tweedalenskigebied Gunzesried/Ofterschwang maakt het aanbod compleet.

Inbegrepen services: Dagelijks gebruik van sauna en wellness, eerste set badjassen en handdoeken, satelliet-tv, haardroger, make-upspiegel, geurige kruidenkussens in de slaapkamer, tussenwervelschijfmatrassen, kluis en toptips van uw gastheren.

Zonneterras en ligstoelen in onze eigen Waibelhof-tuin, Kneipp-trapzwembad in de tuin, tuinhuisje en kruidenspiraal, kleine speeltuin voor onze jonge gasten, dieren op de boerderij: geiten, jongvee en kalveren, konijnen.

Christine's delicatessenmand met streekproducten kunt u bij aankomst eenmalig reserveren: echte, waardevolle, lokale producten - kaas, boter, brood, eieren, verse worstjes, zelfgemaakte jam, honing van de boerderij, koffie en kruidenthee, melk, yoghurt en kwark.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×