Vakantiehuis Feriendorf Altes Land Typ Hanse

Beschrijving

Omringd door duizenden fruitbomen in een oude Altländer-fruitboerderij, ligt ons vakantiedorp op slechts 15 stappen verwijderd van de Elbe-dijk, tussen Hamburg en Stade. Gezellige vakantiehuizen, leuke evenementen en aantrekkelijke prijzen wachten op u. Ontdek het ALTE LAND op romantische fiets- en wandelpaden of met inline-skaters. In de nabije omgeving vindt u de Noordzeekust, Hamburg met zijn haven en musicals, St. Pauli, Stade, Buxtehude, Jork, Otterndorf en Cuxhaven.

Een vakantie in een vakantiehuis voor het hele gezin is een vakantie uit het dagelijks leven en de stress die u het liefst thuis laat. Ook bieden wij u vakantiehuizen aan met een luxe inrichting, zoals een knusse éénkapswoning van het type Winnetou of Wigwam. De hele familie, van de grootste tot de kleinste Indiërs, voelt zich hier thuis en treedt in de voetsporen van Winnetou.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Eenpersoonsbed, 1 Slaapbank
slaapkamer 2:
slaapkamer 3:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×