Vakantiewoning Lochnerhof

Beschrijving

Welkom op onze Lochnerhof op een prachtige, rustige locatie in het Samerberg-hoogdal aan de voet van de Hochries. Omgeven door fruitbomen, weilanden en bossen, biedt onze boerderij de ideale vakantie voor gezinnen met kinderen en kleine groepen. Onze boerderij is een melkveebedrijf met een eigen kaasmakerij.

Als overnachtingsmogelijkheid bieden wij u twee vakantieappartementen en drie tweepersoonskamers aan. Indien u wenst, kunt u een uitgebreid ontbijt ontvangen. Onze twee onlangs gerenoveerde, ruime en royaal ingerichte 3-sterren vakantieappartementen (70 tot 75 m²) hebben elk 2 aparte slaapkamers, woonkamer, keuken en balkon. Er kan gebruik worden gemaakt van een wasmachine. Kinderuitrusting (extra bed, kinderstoel) stellen wij u graag ter beschikking.

Wij (Konrad, Christa en Sebastian), onze koeien, katten, konijnen, eenden, vissen en cavia's kijken uit naar uw vakantie op onze boerderij.

slaapkamer 1:
slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×