Vakantiewoning BodenSEE Apartment 52 qm Friedrichshafen

Beschrijving

Het comfortabele appartement ligt op slechts 1-2 minuten lopen van het oude centrum van Friedrichshafen en biedt ook gratis WiFi in het hele appartement. In de woonkamer kunt u de avond ontspannen afsluiten. Uw nachtrust vindt u in de slaapkamer op een hoogwaardig boxspringbed. Tevens beschikt u in de slaapkamer over een grote kledingkast. Er is een kinderbedje van 70 x 130 in de woonkamer voor uw kleintje. In de keuken met fornuis, oven, koelkast en vaatwasser kunt u elke maaltijd bereiden. In de directe omgeving vindt u echter cafés, pubs, snackbars, bars en restaurants. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, haardroger, handdoeken, wasmachine en droger. Strijkijzer en strijkplank zijn ook beschikbaar.

Het appartement op de 2e verdieping van een appartementencomplex is eenvoudig te bereiken via de lift. Wij bieden u een ondergrondse parkeerplaats (duplexparking) aan. Let op de lengte, breedte en hoogte van uw auto zoals weergegeven op de afbeelding. Als alternatief kunt u parkeren op de betaalde openbare parkeerplaatsen op straat (Easy Park-app is een pré), deze zijn gratis vanaf 18.00 uur.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
Woon-/Slaapkamer 1:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×