Vakantiewoning BodenSEE Apartments Fischbach

Beschrijving

Er is een 2 1/2-kamer vakantieappartement op de bovenste verdieping voor 2 - 4 personen en een 2-kamer vakantieappartement op de 1e verdieping voor 2 personen met groot balkon en ruime badkamer (een slaapbank in de keuken is geschikt voor een 3e persoon) klaar voor uw gastvrije vakantie.

Zonnig, vriendelijk en goed uitgerust zolderappartement (42 m²) op een centrale en rustige locatie in Fischbach (westelijke wijk Friedrichshafen). Het biedt u een grote woonkamer met een mooie eethoek en een comfortabele hoekbank, die dienst doet als bed voor de 3e en 4e persoon. Verder is er een keuken/woonkamer, een kleine badkamer en een apart toilet. Een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Nieuw gerenoveerd 2-kamerappartement met balkon (40 m²). In de slaapkamer (tuinzijde) staat een tweepersoonsbed van 1,60 m. U vindt er een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet. De woonkeuken is volledig uitgerust met een eettafel en een zithoek. De slaapbank kan uitgeschoven worden voor een derde persoon of een kind.

Mevrouw Peter-Sproll biedt onder andere schilder- en danstherapieën aan en u bent van harte welkom om hiervan gebruik te maken en te boeken voor uw vakantie.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Slaapbank
Woon-/Slaapkamer 1:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×