Vakantiewoning Waldecker Land huren

3 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Waldecker Land

De vakantieregio Waldecker Land is een paradijs voor natuurliefhebbers: hier beleeft u een heerlijke combinatie van natuur en sport. Wandelen, nordic walking, fietsen, watersporten - idyllisch te midden van grote open plekken, kabbelende beekjes en prachtige uitzichten. Een vakantieappartement of vakantiehuis is het ideale basiskamp voor tal van ontdekkingstochten in de vakantieregio Waldecker Land.

Populaire vakantieplaats | Waldecker Land

meren met een "blauw oog"

De meer dan 100 jaar oude Edersee is het hart van de vakantieregio Waldecker Land en wordt beschouwd als het "zwarte oog". Beginnend in Herzhausen slingert het over 27 kilometer naar de stuwdam in Edertal-Hemfurth. Wie hier op vakantie gaat, heeft de keuze: vissen, paardrijden, surfen, golfen, kanoën, duiken, wandelen, zeilen, fietsen en nog veel meer. Bijzondere hoogtepunten zijn de overloop van de stuwdam in het voorjaar en de Edersee Atlantis® in de nazomer of herfst: in het gebied van de gemeente Vöhl, ruïnes en fundamenten van verzonken dorpen of zelfs een complete brug, de bekende Aselerbrug , bij eb aan het licht komen. De Diemelsee is de tweede in de groep en ligt op het grensvlak tussen Hessen en Noordrijn-Westfalen en is het centrum van het natuurpark Diemelsee. Hier kan de vakantieganger watersporten, verbondenheid met de natuur, wandelen en gezondheid combineren tot een harmonieus verblijf. Het opslagvolume van de Diemelsee is 20,5 miljoen kubieke meter wanneer deze vol is. En tot slot de Twistetalsperre in Bad Arolsen. Het is ontstaan als overstromingsbescherming voor het Diemeltal. De dam ligt onder de stad Wetterburg. Het Twiste-reservoir heeft een totale capaciteit van 9,1 miljoen kubieke meter. Het meer wordt omgeven door een zeven kilometer lang pad langs het meer dat verkeersvrij wordt gehouden en voor iedereen toegankelijk is. Frankenau wordt beschouwd als een kleine stad in het grote nationale park en tegelijkertijd een nordic walking-paradijs: elk van de drie Frankenau-routes voert door prachtige natuur en maakt deel uit van het grootste nordic walking-gebied van Duitsland met in totaal meer dan 600 kilometer aan routes . Uitgestrekte heidevelden, kabbelende beekjes en altijd mooie vergezichten. De vlieger cirkelt boven de nordic walkers en de leeuwerik kweelt een lied - een geweldige combinatie van sport en natuurbeleving. Een omweg naar Rosenthal is ook de moeite waard: als een van de kleinste steden in Hessen heeft het zijn middeleeuwse stadsbeeld en individuele charme behouden met de talrijke vakwerkhuizen, oude geplaveide straatjes, steegjes en hoekjes. Het stadhuis in vakwerkstijl is een bezoek waard. Ook het aanbod aan accommodaties in het Waldecker Land is opmerkelijk. Of het nu gaat om een vakantieappartement of vakantiehuis, eenvoudig of luxe, er is iets voor elke smaak en elk budget.

Waldecker Land: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Waldecker Land, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Waldecker Land zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Waldecker Land. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Waldecker Land vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Waldecker Land-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×